Kazıklı’ya 25 Bin Metrekare Kilit Parke - Haberler - Cengiz ERGÜN
25.01.2024 19:20

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, Selendi’ye bağlı Kazıklı Mahallesi’nde kilit parke taşı döşeme çalışması için protokol imzaladı. Protokol kapsamında yaklaşık 25 bin metrekarelik kilit parke taşı döşemesi yapılacağını belirten Başkan Cengiz Ergün, protokolün hayırlı olmasını temenni etti. Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş da çalışmaların kısa sürede tamamlanmasıyla bambaşka bir Kazıklı Mahallesi’nin ortaya çıkacağını belirtti.

 

Vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda projeleri bir bir hayata geçirmeye devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi Belediyesi işbirliğiyle Kazıklı Mahallesi’ne kilit parke taşı döşenmesi için de harekete geçti. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş arasında protokol imzalandı. Protokole göre Kazıklı Mahallesi’nde yaklaşık 25 bin metrekare kilit parke taşı döşemesi gerçekleştirilecek. Protokolle ilgili konuşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Değerli Başkanım bugün Selendi’ye yapılacak olan hizmetler noktasında ziyarette bulundular. İstek ve talepleri doğrultusunda Selendi’nin Kazıklı Mahallesi’nde yapılacak olan taş döşeme işi ile ilgili yaklaşık 25 bin metrekarelik taş döşenmesi talebi oldu. Kazıklı Mahallesi’ne şimdiden hayırlı olsun. Yapılacak olan hizmetler Büyükşehir ve Selendi Belediyesi işbirliğiyle inşallah hayata geçirilmiş olacak. Bölgede oturan kardeşlerimizin yüzü gülsün, insanlarımızın daha mutlu bir şekilde yaşadığı bir mahalle haline gelsin. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Başkan Ergün’e Teşekkür Etti

Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş ise, “Manisa Büyükşehir Belediyemizin farklı projelerde verdiği büyük destekler dahilinde Kazıklı merkezine de kilit parke taşı döşenecek. Kazıklı’yı Selendi ilçe merkezi gibi şıkır şıkır bir mahalle haline dönüştüreceğiz. Bugüne kadar onlar sabrettiler. Kısa sürede tamamlayıp bambaşka bir Kazıklı Mahallemiz ortaya çıkacak. Cengiz Başkanımıza ve emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte de diğer mahallelerle ilgili de eksik kalınan noktaların tamamlanmasına da ivedilikle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.  

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.