Şehzadeler’de Başkan Ergün’e Sevgi Seli - Haberler - Cengiz ERGÜN
08.02.2024 18:57

Kent merkezinde esnaf ve vatandaşlarla buluşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün’ü, Manisalılar sevgiyle karşıladı. Esnaf ve vatandaşlarla selamlaşan, sohbet eden Başkan Ergün, ziyaret sırasında çocukları da hediyeleriyle sevindirdi.

 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Şehzadeler ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Başkan Ergün’e, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, Manisa Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe, Büyükşehir ve MASKİ heyeti eşlik etti. Bülent Koşmaz Otoparkından başlayıp Hasan Türek Anadolu Lisesi güzergâhı boyunca Mustafa Kemal Paşa Caddesi’nde esnaf ziyareti yapan Başkan Ergün’ü vatandaşlar sevgiyle karşıladı. Ziyaret boyunca, çocukları da unutmayan Başkan Ergün, hediyeleriyle onları sevindirdi.

Akhisarlı Kadınlardan Başkan Ergün’e Teşekkür

Ziyaret sırasında vatandaşların ve esnafların davetini de geri çevirmeyen Başkan Ergün, Hanımlar Kahvesi’nde verdiği çay molasında, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Haydi Kadınlar Manisa’ya Projesi kapsamında kentin tarihi dokularını gezen Akhisarlı kadınlarla buluştu. Düzenlenen gezi programı nedeniyle memnuniyetini paylaşan kadınlar Başkan Ergün’e teşekkür etti.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.