Başkan Ergün ve Cıllı, Esnaf ve Vatandaşların Sevgisiyle Isındı - Haberler - Cengiz ERGÜN
17.02.2024 17:35

Gün boyu Saruhanlı'da vatandaşlarla buluşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün ve Cumhur İttifakı Saruhanlı Belediye Başkan Adayı Ekrem Cıllı, ilçede esnaf ziyaretinde bulundu. Soğuk havada gerçekleşen ziyarette Başkan Ergün ve Cıllı, vatandaşların kendilerine gösterdikleri sevgiyle ısındı.

 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Cumhur İttifakı Saruhanlı Belediye Başkan Adayı Ekrem Cıllı, ilçede Atatürk ve Hükümet Caddesi’nde esnaf ziyareti yaptı. Başkan Ergün ve Cıllı'ya, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Baki Ulu, AK Parti İlçe Başkanı Şerif Eroğlu, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe, MHP KAÇEP İlçe Didem Anat, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Jale Aslan eşlik etti.

İlgiyle Karşılandılar

İlçe sakinleri Başkan Ergün ve Cıllı'yı ilgiyle karşılarken tatlı ikramında bulundu, çiçek takdim etti. Vatandaşlar cumhur ittifakının adayları olan Başkan Ergün ve Cıllı' ya, 31 Mart Yerel Seçimlerinde destek sözü verdi. Soğuk havada vatandaşların ilgisiyle ısınan Başkan Ergün ve Cıllda gönül birlikteliği ile Manisa ve Saruhanlıda hizmet edeceklerini vurguladı. Her zaman olduğu gibi çocukları da unutmayan Başkan Ergün onlara kırtasiye seti ve top hediye etti.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.