Başkan Ergün, Ahmetli Belediyesini Ziyaret Etti - Haberler - Cengiz ERGÜN
20.02.2024 19:07

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, ilçe programında Ahmetli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Ahmetli Belediye Başkan Adayı Ahmet Alhan’ı makamında ziyaret etti. Başkan Ergün, Başkan Alhan ile birlikte birlik beraberlik vurgusu yaptığı ziyaretinde Ahmetli’de yapılan yatırım ve hizmetler hakkında bilgiler verdi.

 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Ahmetli programına Ahmetli Belediyesi’ni ziyaret ederek devam etti. Ahmetli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Ahmetli Belediye Başkan Adayı Ahmet Alhan’ı makamında ziyaret eden Başkan Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Ahmetli ilçesine yapılan yatırımlar ve hizmetler konusunda bilgiler verdi, yeni projeler üzerine fikir alışverişinde bulundu. Birlik ve beraberlik vurgusu yapılan ziyarette Başkan Ergün, Cumhur ittifakı ile birlikte ilçede hizmetlerin ve yatırımların planlanan program kapsamında devam edeceğini söyledi.

Sivil toplum temsilcileriyle bir araya gelindi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Ahmetli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Ahmetli Belediye Başkan Adayı Ahmet Alhan ile birlikte ilçede görev yapan oda başkanlarıyla bir araya geldi. Oda başkanlarının talep ve görüşlerini dinleyen Başkan Ergün ve Alhan, Cumhur İttifakı birlikteliğiyle ilçede hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

Başkan Ergün, çocukları sevindirdi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Ahmetli Belediyesi ziyareti sonrasında kendisini bekleyen çocukları da sevindirdi. Başkan Ergün, çocuklara kırtasiye seti ve top dağıtarak, çocukların yüzlerinin gülmesini sağladı.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.