Ahmetli'de Esnaflar Cumhur İttifakının Adaylarını Bağrına Bastı - Haberler - Cengiz ERGÜN
20.02.2024 20:16

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Ahmetli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ahmet Alhan ile birlikte ilçe esnafını ziyaret ederek, hayırlı işler diledi.

 

Gün boyunca Ahmetli’de bir dizi ziyaretler gerçekleştiren ve vatandaşlarla bir araya gelen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, ilçede esnaf ve vatandaşlarla selamlaştı. Başkan Ergün ve Başkan Alhan'a MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe, MHP İlçe Başkanı Bekir Kuzu, AK Parti İlçe Başkanı Salih Tekeli, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Mehmet Buran, KAÇEP Başkanı Cemile Kamalı, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Neslihan Çetinkaya ve meclis üyeleri eşlik etti. Başkan Ergün ve Başkan Alhan, esnaf ziyaretlerine Hükümet Caddesi ile başladı. Tüm işyerlerine hayırlı işler dileyen Cumhur İttifakının adayları esnaf ve vatandaşlara önümüzde dönemde yapacakları projeler hakkında bilgiler verdi.

Başkanlar Çiçeklerle Karşılandı

Başkan Ergün ve beraberindeki heyet, esnaf ziyareti sırasında kendilerini karşılayan İYİ Parti İlçe Belediye Başkan Adayı seçim ofisini de selamladı. Selamlama sırasında İYİ Parti İlçe Belediye Başkan Adayı heyetinden Başkan Cengiz Ergün'e çiçek takdim edildi. Cumhur İttifakının adayları Başkan Cengiz Ergün ve Başkan Ahmet Alhan ilçe esnafı ziyaretinde Ahmetli'de sıkılmadık el bırakmadı. İlçe esnafı da Ahmetli’ye kazandırılan proje ve yatırımlar için teşekkür etti ve 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Başkan Ergün ve Başkan Alhan'a başarılar diledi.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.