Cumhur İttifakına, Çarşamba Pazarında Coşkulu Karşılama, Sıcak İlgi - Haberler - Cengiz ERGÜN
21.02.2024 18:58

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Cumhur İttifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Ömer İşçi ile birlikte Akhisar’da Çarşamba pazarındaki esnafı selamlayarak, hayırlı işler diledi. Pazardaki coşkulu karşılama ve sıcak ilgi Büyük Başkan sloganlarıyla devam etti.

 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Akhisar Belediye Başkanı Ömer İşçi ile birlikte Akhisar’da Çarşamba pazarını ziyaret etti. Başkan Ergün ve İşçi’ye, MHP MYK Üyesi Ali Uçak, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı, MHP İlçe Başkanı Ahmet Namal, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Ahmet Sözcüer, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe, Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti. Çarşamba pazarında tezgah açan esnaflarla tek tek tokalaşan Başkan Ergün ve İşçi, esnafa bol kazanç diledi. Başkan Ergün ve İşçi’ye büyük ilgi gösteren esnaf, Başkanları meşalelerle, konfetiler ve maytaplarla karşıladı. Büyük Başkan tezahüratları eşliğinde pazarı gezen Başkan Ergün’e gösterilen ilgi görülmeye değerdi.

 

Pazarcılar Odası da Ziyaret Edildi

Çarşamba pazarı ziyaretinde Akhisar Manavlar ve Pazarcılar Odası da ziyaret edildi. Oda Başkanı Mustafa Güral, “Cengiz Başkanımızı Odamızda ağırlıyor olmaktan onur ve gurur duyuyoruz. Kendisine açık destek veriyorum. Türkiye’de MHP’yi temsil eden tek Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ediyor ve tebrik ediyorum” dedi.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.