Sarıgöl’de de Cumhur İttifakı’nın Birlikteliği Perçinlendi - Haberler - Cengiz ERGÜN
01.03.2024 18:28

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Sarıgöl Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Necati Selçuk ile birlikte Sarıgöl'de AK Parti İlçe Başkanlığı, MHP İlçe Başkanlığı ve Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığına ziyarette bulundu.

 

İlçe programlarına Sarıgöl ile devam eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçede AK Parti İlçe Başkanlığı, MHP İlçe Başkanlığı ve Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığına ziyarette bulundu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Sarıgöl Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Necati Selçuk ile birlikte Sarıgöl'de AK Parti İlçe Başkanlığı, MHP İlçe Başkanlığı ve Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Programlarda, MHP MYK Üyesi Ali Uçak, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Sarıgöl Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Necati Selçuk, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe, AK Parti İlçe Başkanı Nihat Demirci, MHP İlçe Başkanı Murat Kocahıdır, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Hakan Kuruca, KAÇEP İlçe Başkanı Gülçin Durukan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Merve Çam da yer aldı. Ziyaretlerde, Cumhur İttifakı parti temsilcileri Başkan Ergün’e ve Başkan Selçuk’a, 31 Mart’ta tam destek verdiklerini ve yeni bir zafer için çalıştıklarını ifade ettiler.

“Gönül Bağı kurduğumuz vatandaşlarımıza yine güzel hizmetler sunacağız”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Sarıgöl’de de birlikteliğimiz çok güzel. Birliğin gücüyle yeni dönemde de zaferi yaşayacağız. Gönül Bağı kurduğumuz vatandaşlarımıza yine güzel hizmetler sunacağız. 31 Mart’ta yeni bir zafere imza atacağız. Bunun için gece gündüz demeden çalışıyoruz. 298 milyon 700 bin TL yatırım yaptığımız ilçemize hayırlı olsun. Cumhur İttifakının gücüyle yatırımlarımız katlanarak devam edecek” dedi.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.