Kula, Cumhur’un Adayları Başkan Ergün ve Başkan Tosun’u Bağrına Bastı - Haberler - Cengiz ERGÜN
06.03.2024 19:06

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Kula Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Kula Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tosun ile birlikte, ilçede esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Kula Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Kula Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tosun ile birlikte ilçede esnaf ziyaretinde bulundu. Günün erken saatlerinde ilçe programına başlayan Başkan Ergün ve Başkan Tosun’a, AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe, KAÇEP Başkanı Gonca Aras, MHP Kula İlçe Başkanı Nazım Baytok, AK Parti Kula İlçe Başkanı Eyüp Yavuz Aşkın, AK Parti Kadın Kolları İlçe Başkanı Özge Börekçi, KAÇEP İlçe Başkanı İlçe Başkanı Ayşe Sabuncuoğlu, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Süleyman Dokuzlu ve çok sayıda partili eşlik etti.

Destek sözü verdi

Yunus Emre Caddesi’nde esnaf ziyaretine başlayan Başkan Ergün ve Başkan Tosun, daha sonra Hamdullah Caddesi ve tüm ilçe merkezinde esnaf, vatandaş ve çocuklarla buluştu. 31 Mart yerel seçimlerinde Kulalı vatandaşlardan destek isteyen Başkan Ergün ve Başkan Tosun’a ilçe sakinleri destek sözü verdi.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.