Hayal Satarak Manisalıları Kandıramazsın - Haberler - Cengiz ERGÜN
12.03.2024 16:24

35 yıldır yapılamayan İmar Planlarını yaptık

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Spil Mahallesinde vatandaşlarla buluştu. Manisa’da 35 yıldır yapılamayan imar planlarını yaptıklarını, Spil Mahallesinde de imarı 2 kattan 10 kata çıkardıklarını belirten Başkan Ergün, Cumhur İttifakının gücüyle hizmetlerine devam edeceklerini söyledi. Başkan Cengiz Ergün, 2 ton su 1 lira diyerek vaatte bulunan adaya cevaben İzmir, Aydın ve İstanbul’da neden bu uygulamanın yapılmadığını sorarken; Ferdi Zeyrek’in hayal satarak Manisalıları kandıramayacağını söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Spil Mahallesinde vatandaşlarla buluştu. Meşaleler yakılarak, davul zurna eşliğinde atlı birliklerin arasında karşılanan Başkan Ergün’e ziyarette MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, MHP MYK Üyesi Mehmet Ödevli, MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe, KAÇEP İl Başkanı Gonca Aras, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Bülent Kovancıoğlu ve partililer eşlik etti. Mahalle girişinde çiçeklerle karşılanan Başkan Ergün’ün, 31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlerden zaferle ayrılması için dualar edildi.

‘Allah Utandırmasın’

Karşılamanın ardından mahalle sakinlerine seslenen Başkan Ergün, “Bir 5 seneyi daha geride bıraktık. Manisa'da 1 buçuk milyon insana hizmet etme yarışındayız. 3 dönemdir Manisa'da görevdeyiz. 1 kere daha aday gösterildik. Allah utandırmasın. Allah mahcup etmesin” diyerek konuşmasına başladı.

İmar Planlarının yapılması projeleri hızlandırdı.  35 yıldır yapılamayan İmar Planlarını yaptık

Konuşmasının devamında Manisalıların 35 yıldır bekledikleri imar planlarına değinen Başkan Cengiz Ergün, “2 kat olan imar planlarını 10 kata çıkardık. İmar planlarının yapılması Gediz kavşağına vesile oldu. Fatih Bulvarının yapılmasını sağlıyor. Şimdi Gediz Kavşağı başlıyor. Bu devletle işbirliğinin gücü.  Cumhur ittifakının gücü. Cumhurbaşkanımız Manisa'ya geldiğinde, “Sayın Cumhurbaşkanım dedim, sizlerden 2 tane ricam var. Birincisi Gediz Kavşağı. İkincisi mevcut Batı Kışlanın Yuntdağı bölgesine nakli dedim. Gediz Kavşağının ihalesi yapıldı. Bu hizmetlerin gelmesinin tek nedeni 35 yıldır yapılamayan imar planlarını yapmış olmamızdır” ifadelerini kullandı.

Suyla ilgili son 1 yıldır yapılan algıların olduğunu ve kirli siyaseti seven bir insan olmadığını belirten Başkan Ergün, “Hesap verebilir bir anlayışla Manisa’nın 17 ilçesi ve 1088 mahallesini yönettim. Veremeyeceğimiz hesap yok bizim. 2 ton su 1 lira diyorlar. Hayal görüyorlar. İzmir Büyükşehir adayı, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı, İmamoğlu, Ferdi’ye cevabını verdi. O belediyelerde o uygulamayı yapsın, ondan sonra gelsin Manisa'da caka satsın. Atma Ferdi, din kardeşiyiz. Sen bu Manisalıları kandıramazsın. Manisa'da 2200 sondaj var, 220 sondaj var demiş. Sen önce bir dersine çalış.

İzmir’e 15 Dakikada Tramvayla gidecekmişiz

İzmir'e 15 dakikada Tramvay götürecekmiş. Adama gülerler, atma din kardeşimiz Ferdi. Sen önce git devlet demiryolları ile konuş sana o hattı verecekler mi. Halkapınar’dan Karşıyaka’ya kaç dakikada insan gidiyor onu öğren sonra gel buraya at. Biz doğruyu her zaman söyledik. Bundan sonra da söyleyeceğiz” dedi.

Hizmetlerin Takipçisiyiz

Cumhur İttifakının gücü ile merkez belediyelerin birlikteliğinde hizmetlerin takipçisi olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Ergün, “Gelirken bir kardeşimiz durdurdu. Doğalgazı Spil Mahallesine getirelim dedi. Büyükşehir’in yetkisinde değil biliyorsunuz. Aksa yapıyor. Cengiz Ergün, Cumhur İttifakı adayı. Cumhur İttifakı devletin gücünü arkasına almış bir Büyükşehir Başkan adayı. Cumhur İttifakının birlikteliği, Mehmet Çerçi kardeşim ve Yavuz Kurt kardeşimle beraber merkezde yapılması gereken her işin takipçisiyiz. Allah bu gönül birlikteliğimizi bozmasın. Bizler gönül bağı ile bu hizmetleri yapmaya çalıştık. 31 Mart seçimleri sizlerin takdiri. Hayırlısı ne ise onu diliyorum Rabbimden” diyerek konuşmasını noktaladı.

Akçay, Cumhur İttifakına Destek İstedi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün ardından vatandaşlara seslenen MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, “20 gün sonra artık mahalli idareler seçimlerinde sandığa gideceğiz. Cengiz Başkanımız konuşmalarını yaptı. 15 yılı değerlendirdiğimizde verilen sözlerin yerine getirildiğini görüyoruz. Cumhur İttifakı olarak her zaman yapılan hizmetlerin arkasında, destekçisi olmaya devam edeceğiz. Sayın Cengiz Ergün, Mehmet Çerçi ve Yavuz Kurt kardeşlerimizin ellerini güçlendirmenizi, onlara tekrar yetki ve görev vermenizi talep ediyoruz” diye konuştu.

Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır

MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner de yaptığı konuşmada, ‘31 Mart yaklaşıyor. Cengiz Başkanım yapacak olduğu projeleri ve yaptıklarını anlattı. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır’ ifadelerini kullandı.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.