CBÜ Vakfı'ndan Başkan'a Kampüs Yolu Teşekkürü - Haberler - Cengiz ERGÜN
10.02.2016 17:21

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Celal Bayar Üniversitesi Yükseköğrenim Vakfı Başkanı Rıza Akçalı ve yönetim kurulu üyelerini makamında konuk etti. Yeni hizmet binasının hayırlı olmasını dileyen Akçalı, Büyükşehir Belediyesi tarafından kampüs yolunda yapılan çalışmalar nedeniyle teşekkür etti.

Celal Bayar Üniversitesi Yükseköğrenim Vakfı Başkanı Rıza Akçalı ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun da yer aldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Yunusemre İlçesi Merkez Efendi Mahallesi’ndeki yeni hizmet binasına taşınması nedeniyle hayırlı olsun temennilerini ileten Akçalı, “Yeni hizmet binanızın hayırlı hizmetlere vesile olmasın temenni ediyor, görevlerinizde başarılar diliyoruz. Bunun yanı sıra üniversitemize giden yolda çalışmalar önemli bir şekilde devam ediyor. İnşallah en kısa sürede bitecek. Bunun için de teşekkür ederiz” dedi.

Buradaki hizmetler unutulmaz

Manisa’nın ilk Büyükşehir Belediye Başkanı olmanın zorluğu, sorumluluğu ve bir imtiyazı olduğunu da sözlerine ekleyen Akçalı, “Manisa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte hizmet alanı orantısız bir şekilde büyüdü. Bunun gerçekleştirilmesi kurumsal bir yapı ihtiyacını gerektiriyor. Bunun ilk başta sağlıklı bir şekilde dizayn edilmesi gelecek yıllarda daha verimli hizmet vermesine yol açar. Buradaki hizmetler unutulmaz. İlk olmanın getirdiği hem bir sorumluluk var, hem zorluk var, hem de bir imtiyaz var. İnşallah zorlukları kolaylığa çevirme noktasındaki gayretiniz Manisa’ya büyük katkılar sağlar diye hepimiz dua ediyoruz” ifadelerinde bulundu.

Eski otogarın projesi bitme safhasında

Ziyaret nedeniyle memnuniyetini ifade eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Manisa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte yeni kurulan daire başkanlıklarımızla beraber eski hizmet binamız yetersiz geliyordu. Geçici de olsa çözüm olarak mevcut yeni binamıza taşındık. Eski otogarın olduğu alanla ilgili projeler bitme safhasına geldi. İnşallah yaz aylarında yapım ihalesine çıkarak, inşallah Manisa’mıza önümüzdeki 3 yıllık görev süremizde prestij bir hizmet binasını kazandıracağız. Sağlıkla sıhhatle inşallah Manisa’mıza güzel hizmetler yapacağız” diye konuştu.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.