Sümerpark Açılış İçin Gün Sayıyor - Haberler - Cengiz ERGÜN
05.04.2018 17:48

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yapımı devam eden Sümerpark projesinde incelemelerde bulundu. Tüm alanları futbol, basketbol sahaları ile tenis kortlarının yanı sıra, kafeterya ve yeşil alanları A’dan Z’ye inceleyen Başkan Ergün, “İnşallah bu ayın sonunda yani 28 Nisan’da Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin katılımıyla açılışını yapacağımız tesisi tamamlama noktasındayız. Hemen hemen yüzde 98 oranında bitmiş durumda” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Sümerpark projesini inceledi. Başkan Ergün’e inceleme gezisinde Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Kent Estetiği Dairesi Başkanı Bahadır Belek, Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, Basın Yayın Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Erdinç Karaköse ile teknik personel ve yüklenici firma yetkilileri de eşlik etti. Yaklaşık 50 dönümlük alan içerisine yapılan ve içinde Kapalı Spor Merkezi, Futbol Sahası, Basketbol Sahası, Tenis Kortu, Kondisyon Aletleri Alanı, Koşu Parkuru, Yürüyüş Yolu, restoran, kafe ve yeşil alanların bulunduğu projelerin tüm kısımlarına en ince ayrıntısına kadar inceleyen Başkan Ergün, teknik ekipten ve firma yetkililerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.
28 Nisan’da Açılıyor
Manisa’ya güzel bir sosyal ve spor alanı kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Ergün, “Biliyorsunuz Şehzadeler Belediyesi ile işbirliği içerisinde yapmış olduğumuz ve Sümerpark adını verdiğimiz projemizde incelemelerde bulunduk. Orası iki kısımlı bir alan. Öncelikle kafe, fitness salonlarının açık sahaların olduğu yerleri gezdik. Peyzajı noktasında sona gelindiğini gördük. Tahmin ediyorum 15-20 güne kadar çim ekimleri ve ağaç dikimleri tamamlanır. İnşallah bu ayın sonunda yani 28 Nisan’da Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin katılımıyla açılışını yapacağımız tesisi tamamlama noktasındayız. Hemen hemen yüzde 98 oranında bitmiş durumda” diye konuştu.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.