Mecliste Encümen ve Komisyon Üyeleri Belirlendi - Haberler - Cengiz ERGÜN
11.04.2018 11:07

MANİSA Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan Ayı Toplantısı’nda, 1 yıl boyunca görev alacak encümen üyeleri ve ihtisas komisyonlarında görev alacak meclis üyelerinin seçimi gerçekleştirildi.

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi encümen üyeleri ve ihtisas komisyonları için gizli oylama ve açık oylama usulüyle meclis üyesi seçimi gerçekleştirildi. Encümen üyeliğine 5 isim seçildi. AK Parti; Can Mercül, Aziz Günal, Fahrettin Ayçiçek, İsmail Parmaksız, Ahmet Palabıyık’ı aday gösterirken, MHP; Süleyman Kahramanlar, Yasin Dumlupınar, Murat Biber, Kemal Korkmaz ve CHP’de Cem Yalvaç’ı aday gösterdi. Yapılan gizli oylama sonucunda Encümen Üyeleri; Can Mercül, Aziz Günal, Fahrettin Ayçiçek, İsmail Parmaksız ve Ahmet Palabıyık isimlerinden oluştu. 
İhtisas Komisyonlarına Yeni İsimler
Encümen üyelerinin belirlenmesinin ardından İhtisas Komisyonları'nda görev alacak isimler belirlendi.
İhtisas komisyonları seçimlerinde İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na Can Mercül, Hüseyin Gündoğan, Ulus Kotluca, Hüseyin Eryüksel, Osman Kaya, Mehmet Palabıyık, Ahmet Kartay, Beray Erim ve Orkun Şıktaşlı seçildi.
Diğer komisyonlarda da şu isimler görev aldı;
Plan ve Bütçe Komisyonu: İsmail Parmaksız, Ali Sezer, Burhan Tezcan, İbrahim Onaylı, Yaşar Çataldere, Ziya Elmalı, Tuncay Ergün, Hüseyin Akkurt ve Faik Şentürk.
Hukuk ve Tarifeler Komisyonu: Mehmet Candan, Ömer Tavşancı, Recep Çımat, Yaşar Çataldere, Muhittin Yıldız, Doğan Ensivri, Süleyman Kahramanlar ve Mehmet Güzgülü.
Trafik ve Ulaşım Komisyonu: Ali Can, Muammer Efe, İlhan Türe, Ulus Kotluca, Adnan Kaçire, Murat Biber, Faik Şentürk, Alirıza Duman ve Ahmet Cülen.
Çevre ve Sağlık Komisyonu: Burhan Tezcan, Hatice Gözeten, İbrahim Kaya, Dursun Kıvrak, Ali Sezer, Mümtaz Kahya, Alp Sefa Gökkaya, Naciye Gürlek ve Zehra Tiryaki.
Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu: Hüseyin Eryüksel, Muammer Efe, Mustafa Akın, Mesut Gelmez, Osman Kaya, Faik Şentürk, Alp Safa Gökkaya, Cevdet Zurnacı ve Oğuzhan Gezer.
AB ve Dış İlişkiler Komisyonu: Melike Doğru, Recep Çımat, Adnan Kaçire, Ömer Tavşancı, İsmail Parmaksız, Hayriye Hızal Kaygısız, Cihan Sarı, Ali Uçak ve Murat Biber.
Engelliler ve Kadın Sorunları Komisyonu: Muhittin Yıldız, Ramiz Şiyak, Melike Doğru, Hatice Gözeten, Şule Uygur, Süleyman Kahramanlar, Hayriye Hızal Kaygısız, Zehra Tiryaki ve Naciye Gürlek.
Tarım Hayvancılık ve Orman Komisyonu: Mehmet Candan, Yaşar Çataldere, Mustafa Akın, Hasan Öğüt, İlhan Türe, Ali Uçak, Doğan Ensivri, Yasin Dumlupınar ve Cevdet Zurnacı.
Kent Ekonomisi ve Sivil Toplum Komisyonu: Regaip Topuz, Ahmet Esen, Hüseyin Gündoğan, Ali Can, İbrahim Kaya, Cevdet Zurnacı, Kemal Korkmaz, Osman Vural, İlteriş Yağcıoğlu.
Turizm Tanıtım ve Sanat Komisyonu: İbrahim Onaylı, Hasan Öğüt, Mesut Gelmez, Aziz Günal, Dursun Kıvrak, Osman Vural, Mehmet Kelleci, Naciye Gürlek ve Kemal Korkmaz.
Altyapı Mesken ve Yenileme Komisyonu: Ahmet Esen, Fahrettin Ayçiçek, Aziz Günal, Regaip Topuz, Ahmet Palabıyık, İlteriş Yağcıoğlu, Mehmet Kelleci, Oğuzhan Gezer ve Engin Okyay.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.