Demirci’ye Yeni Büyükşehir Hizmet Binası - Haberler - Cengiz ERGÜN
20.06.2018 17:17

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçe ziyaretleri kapsamında Salihli ve Köprübaşı ilçe temaslarının ardından üçüncü ilçe olarak Demirci’ye ziyarette bulundu. Başkan Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne geçen binada incelemelerde bulunarak binanın yeni Büyükşehir Belediye Hizmet Binası ve MASKİ binası olarak kullanılacağının haberini Demircili vatandaşlara verdi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçe ziyaretlerine Demirci ilçesi ile devam etti. Başkan Ergün, Demirci ilçe girişinde, MHP Demirci İlçe Başkanı Yılmaz Ayhan, Demirci Muhtarlık İşleri Şube Müdür Vekili Kazım Aysan ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Yağan yağmur eşliğinde karşılanan Başkan Ergün’e Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, MHP Manisa Milletvekili Adayı Nurullah Savaş eşlik etti.

Esnafları Ziyaret Etti Hayırlı İşler Diledi

Karşılama sonrasında Başkan Ergün ve beraberindekiler ilçe merkezindeki Kaymakam İbrahim Ethem Akıncı Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Başkan Ergün bazı esnaflar ile görüşerek taleplerini ve isteklerini dinledi.

Bayırbucak Türkleri’ne Yardım

Başkan Ergün ve beraberindeki heyet ziyaret kapsamında Demirci Koordinatörlüğünü ziyaret etti. Demirci Koordinatörü Kazım Aysan, yeni bir projeye başladıklarını belirterek, daha önce yapmış olduğu kampanya kapsamında toplanan binlerce paket ilacı Bayırbucak Türkmenlerine gönderen Demirci Koordinatörlüğünün, şimdi de giysi kampanyası başlattığını duyurdu. Koordinatör Aysan, küçük ve yetişkinlere yönelik kullanılmamış sıfır giyim eşyaları topladıklarını belirterek, toplanan kıyafetlerin ilaç kampanyasında olduğu gibi Bayırbucak Türkmenlerine gönderileceğini duyurdu.

Demirci’ye Yeni Hizmet Binası Kazandırılacak

Başkan Ergün, ilçe ziyaretinde geçtiğimiz günlerde Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne geçen binada incelemelerde bulundu. Başkan Ergün, bina incelemesinde gerekli çalışmaların yapılmasının ardından binanın yeni Büyükşehir Belediye Hizmet Binası ve MASKİ binası olacağın belirterek Demircili vatandaşların hizmetine sunulacağını söyledi.

Başkan Ergün’ü Duygulandıran Hediye

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e Demirci ziyaretinde, Demirci Muhtarlık İşleri Şube Müdür Vekili Kazım Aysan tarafından Başkan Ergün’ün babası merhum Cemal Ergün ve Başkan Ergün’ün birlikte olduğu halı dokumasını hediye etti.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.