Büyükşehir’in Anlamlı Desteğine Kızılay’dan Teşekkür - Haberler - Cengiz ERGÜN
18.07.2018 16:35

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kızılay Manisa Şube Başkanı Cemal Kahraman ile Manisa Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. İsmet Nardal’ı makamında konuk etti. Kızılay Kan Merkezi’nin daha geniş kesimlere ulaşabilmesi adına Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 2015 yılında tahsis ettiği araçla 11 bin 416 ünite kan bağışı gerçekleştirildiğini belirten Nardal, “Her bir kan 3 kişiye nasip oluyor. Dolayısıyla 34 bin 248 kişiye hayat vermiş oluyorsunuz. Bu anlamda sağladığınız desteklerden dolayı teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Kızılay Manisa Şube Başkanı Cemal Kahraman ile Manisa Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. İsmet Nardal, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ziyarette bulundu. Ziyarette konuşan Kızılay Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. İsmet Nardal, “2015 yılında Cengiz Başkan’a el yazımla bir mektup yazdım özel kaleme verdim. Mektupta dedim ki Sayın Başkanım siz Manisa’nın her noktasına hizmet götürüyorsunuz. Biz de her noktadan kan alıyoruz. Bizim de iki yataklı bir arabaya ihtiyacımız var. Sağ olsun 10 gün geçmeden bize arabayı tahsis ettiğini duyduğumda çok mutlu oldum. Bu araba ile 11 bin 416 ünite kan topladık. Her bir kan 3 kişiye nasip oluyor. Dolayısıyla 34 bin 248 kişiye hayat vermiş oluyorsunuz. Büyük bir hizmet verdiniz. Bu da sizin yaptığınız hizmetlerin görünmeyen bölümlerinden. Bu anlamda sağladığınız desteklerden dolayı teşekkür etmek istiyorum” dedi.
“Ne Gerekiyorsa Yapmaya Hazırız”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, “Sonuçta hepimiz kurumların başında hizmet noktasında elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu da bir sosyal hizmet. Hele hele insanların hayatının kurtarılmasına vesile olmak bizim için de gurur verici. Bu hizmet 3 senedir nasıl devam ettiyse yine aynı şekilde devam edecektir. Bundan sonraki süreçte de elimizdeki imkanlar doğrultusunda ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” dedi.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.