Başkan Ergün’den Kooperatife Ziyaret - Haberler - Cengiz ERGÜN
20.07.2018 16:51

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Küçük Sanayi Sitesi’ndeki Cuma programının ardından S.S. Manisa Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifini ziyaret etti. Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Türek, oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Başkan Ergün, oda temsilcilerinin sorunlarını dinledi ve çözüm önerileri üzerinde istişarelerde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Cuma namazının ardından S.S. Manisa Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifini ziyaret etti. Ziyarette Başkan Ergün’e MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Buğra Çelikkanat ve meclis üyeleri de eşlik etti.
Çözüm Önerileri Üzerinde Konuşuldu
Başkan Ergün ve beraberindeki heyet; S.S. Manisa Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Türek, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Kırlı, Motorlu Araçlar Odası Başkanı Ahmet Ülke, Marangozlar Odası Başkanı Zeki Apak ve yönetim kurulu üyeleri tarafından kapıda karşılandı. Oda başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin sorunlarını dinleyen Başkan Ergün, çözüm önerileri üzerinde istişarelerde bulundu.     

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.