Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Galibiyet Coşkusu - Haberler - Cengiz ERGÜN
06.10.2018 19:31

Mümin Özkasap Stadı’nda konuk ettiği Pendikspor’u, Ufukhan Bayraktar’ın attığı golle 1-0 mağlup eden Manisa Büyükşehir Belediyespor’da büyük bir sevinç yaşandı. Ufukhan Bayraktar’ın attığı golden sonra Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yönetim kurulu üyeleri ve taraftarların gol sevinci görülmeye değerdi. Maçın ardından soyunma odasına inerek futbolcuları kutlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “ Hepinizin ayağına ve yüreğine sağlık. Bizlere bugün büyük bir sevinç yaşattınız” dedi. Pendikspor Kulübü Başkanı Selahattin Turhan’da maçın ardından soyunma odasına inerek Manisa Büyükşehir Belediyespor’lu futbolcuları tebrik etti.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren Manisa Büyükşehir Belediyespor, kupayla birlikte son 4 maçını kazanan gurubun iddialı takımlarından Pendikspor’u 1-0 mağlup etmeyi başardı ve iki haftalık kötü gidişe son verdi. Maçın başlama düdüğüyle birlikte rakip kalede baskı kurmaya başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor’un iki topu direkten dönerken, girilen bir çok gol pozisyondan da faydalanılamadı.Maçın 87.dakikasında sahneye çıkan Ufukhan Bayraktar attığı golle takımına altın değerinde 3 puan kazandırdı. Ufukhan Bayraktar’ın attığı golden sonra Mümin Özkasap Stadı bayram yerine dönerken, başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere, yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlar büyük bir sevinç yaşadı. 
Başkan Ergün’den Soyunma Odasında Kutlama 
Büyük bir heyecanla Mümin Özkasap Stadı’nda oynanan mücadeleyi izleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, maçın ardından soyunma odasına inerek teknik heyet ve futbolcuları kutladı. Asbaşkan Orkun Şıktaşlı, yönetim kurulu üyeleri Hakan Kadayıfçılar, Yılmaz Gençoğlu, Bora Çaylan, Gökmen Aytaç ve Özcan Nalbantlar’la birlikte soyunma odasına inen başkan Cengiz Ergün, “ Bugün bizim için çok önemli bir gündü. Bugün kazanmak için her şeyi yaptınız. Ayağınıza, yüreğinize sağlık.Maçtan önce ligin uzun bir maraton olduğunu, bu ligin en iyi takımının Manisa Büyükşehir Belediyespor olduğunu dile getirmiştim. Allah hepinizden razı olsun. İnşallah başarılı sonuçların devamı gelecek. Bizim, sizlere olan güvenimiz her zaman tam. Hepinizi yürekten kutluyorum” diye konuştu.
Pendikspor Başkanı Selahattin Turhan’da Manisa Büyükşehir Belediyespor’u Kutladı 
Pendikspor Kulübü Başkanı Selahattin Turhan’da maçın ardından Manisa Büyükşehir Belediyespor’un soyunma odasına inerek Manisa Büyükşehir Belediyespor’u tebrik etti. Futbolda kazanmanın ve kaybetmenin olduğunu söyleyen Pendikspor Başkanı Selahattin Turhan, “ Yenmek ve yenilmek bütün maçlarda olacak. Esas olan fair-play ve centilmenlik. Hepinizi tebrik ediyorum” dedi.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.