Başkan Ergün Horozköy Sakinleriyle Buluştu - Haberler - Cengiz ERGÜN
11.10.2018 15:46

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Horozköy Mahallesi’ni ziyaret ederek mahalle sakinleriyle buluştu. Vatandaşlara aşure ikram eden Başkan Ergün, çocukları da top hediye ederek sevindirdi. Horozköy Mahallesi sakinleri, Başkan Ergün’e sıcak ilgi gösterdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesinin 2009 yılından bu yana gerçekleştirdiği Aşure Günleri Horozköy’de devam etti. Aşure dağıtımına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban, Yunusemre İlçe Başkanı Buğra Çelikkanat, Başkan Danışmanları, Daire Başkanları, Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri ile çevre mahallelerin muhtarları katıldı. Aşure dağıtımında ilk olarak eller semaya açılarak, dualar okundu. Ardından vatandaşlara hitap eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “10 yıldır bu aşure hayrını yapmaktan ve yapılan hayırların sizlere ulaşmasından mutluluk duyuyorum. Yapılan hayırların Allah katında kabul olmasını niyaz ediyorum. Aşure hayırlarını sizlere ulaşmanın bir vesilesi olarak görüyoruz.  O açıdan emeği geçen, katkıda bulunan herkesten Allah razı olsun” dedi.
Muhtar Akar’dan Şiirli Teşekkür
Halk ozanlığıyla tanınan 50. Yıl Mahallesi Muhtarı Erol Akar da, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Horozköy’e gelmesini hoşnutlukla karşıladıklarını belirterek, 17 ilçeye verdiği emeklerden yazdığı şiiri seslendirdi. 
Önce Aşure İkram Etti, Sonra Top Dağıttı
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e yoğun ilgi gösteren vatandaşlar dağıtılan aşurelerden almak için uzun kuyruklar oluşturdu. Aşureleri Başkan Ergün’ün elinden alan vatandaşlar, yapılan hayır nedeniyle teşekkürlerini ilettiler. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, aşure dağıtımında çocukları da unutmadı. Çocuklara önce aşure ikram eden Başkan Ergün, daha sonra da top dağıttı.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.