Başkan Ergün Davetleri Geri Çevirmedi - Haberler - Cengiz ERGÜN
11.11.2018 13:58

 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Cuma programları kapsamında gitmiş olduğu Selimşahlar ve Yeniköy mahallerindeki kermeslere katıldı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, düzenlemiş olduğu Cuma programları kapsamında gitmiş olduğu Selimşahlar ve Yeniköy Mahallelerinde incelemelerde bulundu, vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Ergün, buralarda düzenlenen kermeslere ilişkin davetleri de geri çevirmeyerek kermeslere katıldı. İlk olarak ziyaret ettiği Selimşahlar Mahallesi’ndeki Selimşahlar Ertürk İlköğretim ve Ortaokulu’nda düzenlenen kermese katılan Başkan Ergün,  kendisine ikram edilen yiyeceklerden yedi. Başkan Ergün, kendisine eşlik eden Okul Müdürü Oktay Arslan’dan okula ilişkin bilgiler aldı, okulda bulunan öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi, futbol topu hediye etti. Kermesi düzenleyen kadınlara ise çanta hediye etti.

Yeniköy Mahallesi’ndeki Kadınların Kermesine Katıldı

Başkan Ergün, Selimşahlar Mahallesi ardından Yeniköy’e geçerek buradaki bir kahvede vatandaşlarla sohbet etti, taleplerini dinledi. Vatandaşların sorularını cevaplaya ve taleplerini dinleyen Başkan Ergün, sohbetin ardından Yeniköylü kadınların davetini geri çevirmedi. Kadınlarla birlikte oturan ve sohbet eden Başkan Ergün, kadınlar tarafından ikram edilen yiyeceklerin tadına baktı. Başkan Ergün kadınlara çanta çocuklara ise futbol topu hediye etti. Başkan Ergün’e kermes ziyaretlerinde Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban, Manisa Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Yeniköy Mahalle Muhtarı Levent Bolut ve mahalle sakinleri katıldı.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.