Büyükşehir, Sağlık Bakanlığının Talebini Geri Çevirmedi - Haberler - Cengiz ERGÜN
14.11.2018 08:28

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı’nda Sağlık Bakanlığının 112 acil müdahale noktası için Manisa Büyükşehir Belediyesinden talep ettiği iki alan oy birliğiyle bakanlığa tahsis edildi. Ayrıca Yeni Han’da bulunan Büyükşehir Belediyesine ait bir bölüm de Türkiye Şehit Aileleri ve Gaziler Vakfı’na bedelsiz kiralandı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında gerçekleştirilen Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım Ayı Olağan Toplantısı’nda sosyal ve hizmet içerikli kararlar oybirliğiyle alındı. Meclis gündem maddeleri arasında yer alan 2017 yılı Sayıştay Denetim Raporu ile ilgili meclise bilgi verildi. Konuyla ilgili meclis üyelerine bilgi veren Mali Hizmetler Dairesi Başkanı Funda Solak, Sayıştay denetçilerinin Manisa Büyükşehir Belediyesinin yanı sıra Büyükşehir Belediyesinin bağlı kuruluşu MASKİ Genel Müdürlüğü ve şirketleri MANULAŞ, Spilaş ile Besot A.Ş’nin tüm raporlarının detaylarıyla incelendiğini ifade etti. Solak, yapılan denetimler sonucunda Sayıştay denetçilerinin teşekkür ederek Manisa Büyükşehir Belediyesinden ayrıldıklarını da sözlerine ekledi.
2 Adet 112 Acil Noktası Geliyor
Meclis gündem maddeleri arasında Sağlık Bakanlığının Manisa Büyükşehir Belediyesine ait iki alanın 112 acil müdahale noktası yapılması için tahsis talebi de görüşüldü. Konuyla ilgili bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Cemil Çöllü Parkı’nda bir bölüm ve 5M Migros yanında bir bölüm olmak üzere iki bölümün Sağlık Bakanlığı tarafından talep edildiğini, insan sağlığını göz önünde bulundurarak, talebe sıcak baktıklarını ifade etti. Bakanlığın tahsis talebi, oybirliğiyle kabul edildi. Ayrıca Yeni Han’da bulunan Manisa Büyükşehir Belediyesine ait 121 no’lu bölüm, Türkiye Şehit Aileleri ve Gaziler Vakfı’na bedelsiz olarak kiralanması da yine oybirliğiyle kabul edildi. Tüm maddelerin oylanmasının ardından ara komisyonların çalışabilmesi için 27 Kasım Salı günü, saat 18.00’de toplanmak üzere meclis birleşimine ara verildi.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.