Büyükşehir Yılın Son Meclisini Yaptı - Haberler - Cengiz ERGÜN
12.12.2018 08:12

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi, 2018 yılının son meclisini Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında yaptı. Meclis gündemine gelen maddeler, meclis üyelerinin katılımı ile karara bağlandı. Başkan Ergün, yaptığı konuşmasında herkesin yeni yılını kutlarken, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi 2018 yılının son meclisi olan Aralık ayı meclisini, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında yaptı. 29 maddenin görüşüldüğü meclis toplantısında, gündem maddeleri meclis üyelerinin katılımı ile karara bağlandı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yaptığı meclis açılış konuşmasında yılın son belediye meclis toplantısının yapıldığına dikkati çekerek, yeni yılın herkese hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. Başkan Ergün, konuşmasında, “2018 yılının son meclisinde bir aradayız. Geride bıraktığımız yılda Manisa’mız için Manisa’mızda yaşayan vatandaşlarımız için birçok önemli karara hep birlikte imza attık. Kimi arkadaşlarımız siyasi kariyerleri nedeniyle aramızdan ayrıldı. Bunların akabinde tabi ki aramıza yeni katılan arkadaşlarımız oldu. Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bırakıyoruz. Bu gök kubbede hoş bir seda bırakabiliyorsak ne mutlu bizlere diyor; sizlerin ve tüm Manisalıların 2019 yılını şimdiden kutluyorum. Yeni yılın inşallah ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.
“Tarihe damga vuranlar anılacak”
Başkan Ergün, Aralık ayı içinde tarihe damga vuran isimlerin anılacağını hatırlatarak, “Bu ay içerisinde büyük İslam düşünürü Mevlana, İstiklal Marşı şairi Mehmet Akif Ersoy, kurtuluş savaşında Manisa’da istiklal için mücadele etmiş Müftü Alim Efendi’yi anacağız. Ruhları şad olsun. Sarıkamış’ta yüzlerce vatan evladının donarak şehit olduğu yas dolu gün olan 22 Aralık’ta da aziz şehitlerimizi rahmetle anacağız. Bu vatanın bekası için canlarını, kanlarını feda eden tüm şehitlerimizi şükranla anıyor, anıları önünde saygıyla eğiliyorum. Ebediyete intikal eden gazilerimize de Allah’tan rahmet diliyor, hayatta olanlara Cenab-ı Haktan uzun ömürler niyaz ediyorum. Bu duygularla hepinizi bir kez daha saygıyla selamlıyor; yeni yılın size, ailenize, sevdiklerinize, Manisa’mıza ve ülkemize huzur, barış, bereket getirmesini diliyorum” diye konuştu.
“Rize Emniyet Müdürü’nün şahadetine üzüldük”
Rize Emniyet Müdürlüğünde yaşanan silahlı saldırıya da değinen Başkan Ergün, Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’nin görevi başında iken şehit olduğu haberine üzüldüğünü ifade ederek, şehit Müdür Verdi’ye Allah’tan rahmet, yakınlarına ise başsağlığı dileklerini iletti.
2019 Yılının İlk Toplantısı 8 Ocak’ta
Başkan Ergün’ün konuşması sonrasında, gündem maddeleri tek tek ele alınarak görüşüldü, karara bağlandı. 29 madde ve 1 önergenin oylanmasının ardından 2019 yılının ilk meclis toplantısının 8 Ocak 2019 Salı günü yapılacağı belirtilerek, birleşime son verildi.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.