‘Büyük Başkan Hoş Geldin’ - Haberler - Cengiz ERGÜN
14.12.2018 09:10

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ahmetli ilçe ziyaretinde prestij cadde kapsamında yenilenen Atatürk Caddesi ve yapımı devam eden Demirciler ve Hükümet Caddelerinde incelemelerde bulundu. Çarşı esnafı ve vatandaşla selamlaşan Başkan Ergün, Ahmetli gençleri tarafından ‘Büyük Başkan Hoş Geldin’ pankartı ile karşılandı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ahmetli ilçesinde muhtar buluşmasının ardından, ilçeye kazandırılan prestij caddelerinde incelemelerde bulundu. İlk olarak yapımı tamamlanan ve ilçe halkının kullanımına sunulan Atatürk Caddesi’nde dolaşan Başkan Ergün, daha sonra çalışmaları devam eden Demirciler ve Hükümet Caddelerini de gezdi. Çarşı boyunca esnaf ve vatandaşlarla selamlaşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ahmetli Ülkü Ocakları tarafından açılan ‘Büyük Başkan Hoş Geldin’ pankartı ile karşılandı. Kendisine gösterilen sevgiyi karşılıksız bırakmayan Başkan Ergün, Ahmetli Ülkü Ocakları ve vatandaşlarla hatıra fotoğrafları da çektirdi.
İşçilere Kolaylıklar Diledi
Yapımı devam eden Demirciler ve Hükümet Caddesi’ndeki çalışmaların hızlandırılması talimatını veren Başkan Ergün, cadde düzenlemesinde çalışan işçilere de kolaylıklar diledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak Ahmetli’nin çehresini değiştirmek ve güzellikler katmak için prestij cadde projelerini hazırladıklarını belirten Başkan Ergün, “17 ilçemizde olduğu gibi Ahmetli’mize de en güzel hizmetleri kazandırmanın çaba ve gayreti içindeyiz. İnşallah, Rabbim daha güzel hizmetleri hayata geçirmeyi bizlere nasip etsin. Ahmetli halkımıza hayırlı olsun” diye konuştu.
Çocukları Sevindirdi
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçe ziyaretlerinde ihmal etmediği çocukları yine hediyeleri ile sevindirdi. Çocuklara kırtasiye seti ve futbol topu armağan eden Başkan Ergün, ilçede vatandaşlarla iç içe samimi bir gün geçirdi.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.