Başkan Ergün Sarıgöl’de - Haberler - Cengiz ERGÜN
15.01.2019 13:47

Bir takım temaslar ve incelemelerde bulunmak üzere Sarıgöl’e giden Manisa Büyükşehir Belediye Cengiz Ergün, vatandaşlar ve mahalle muhtarları tarafından ilgiyle karşılandı. Kendisini karşılayan vatandaşlarla tek tek tokalaşan Başkan Ergün, ardından Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’u makamında ziyaret etti.
Her fırsatta ilçeleri ziyaret ederek yapılan hizmetleri yerinde inceleyen ve vatandaşlarla buluşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bu kez Sarıgöl’ün konuğu oldu. Başkan Ergün, Sarıgöl Belediyesi hizmet Binası önünde Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, MHP İlçe Başkanı Ahmet Buldanlı, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Hakan Kuruca, Meclis Üyeleri ve Mahalle Muhtarları tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Kendini karşılayan coşkulu kalabalıkla tek tek tokalaşan Başkan Ergün, ardından Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’un makamına konuk oldu. Sarıgöl ziyaretinde Başkan Ergün’e, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay ve daire başkanları eşlik etti. Samimi ortamda gerçekleşen ziyarette ilçe yapılan yatırımlar konuşuldu.
Başkan Ergün’e Sürpriz Hediye
Ziyaret sırasında Sarıgöl Yörükler Derneği de Başkan Ergün’e sürpriz yaptı. Başkan Ergün ile bir süre sohbet eden dernek yöneticileri, kendisine Yörük poşusu ve halı hediye etti. Yörük poşusunu boynuna takan Başkan Ergün, dernek yöneticileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.