Başkan Ergün'e Kırkağaç'ta Yoğun ilgi - Haberler - Cengiz ERGÜN
17.01.2019 14:22

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğünün çalışmalarını yerinde incelemek üzere Kırkagaç'a giden Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, mahalle muhtarları ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.
Sık sık ilçeleri ziyaret ederek vatandaşların nabzını tutan ve yapılan hizmetleri yerinde gören Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cengiz Ergün Kırkağaç'a ziyarette bulundu. Başkan Ergün, Kırkağaç girişinde Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, MHP İlçe Başkanı Halil Boğaz, Kırkağaç Muhtarlık İşleri Sorumlusu İzzet Coşkun, Ülkü Ocakları Ilçe Başkani Sami Acırel, Muhtarlar Derneği Başkani Erdem Ekin, mahalle muhtarları ve vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. Vatandaşlarla tek tek tokalaşarak sohbet eden Başkan Ergün'e Genel Sekreter Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Başkan Danışmanı Azmi Açikdil, Daire Başkanları, Şube Müdürleri eşlik etti.
Vatandaşlarla Sohbet Etti
Başkan Ergün, daha sonra Kırkağaç Yeni Mahalle Menderes Caddesi boyunca yürüdü. Vatandaşlarla selamlaşan Başkan Ergün, esnafları da ziyaret etti. Esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlara en iyi hizmeti sunmanın çabası içerisinde olduklarını söyledi. Esnaf ziyareti esnasında vatandaşların çay davetini de reddetmeyen Başkan Ergün, Kırkağaçlı vatandaşların konuğu oldu. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Ergün, ilçede gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili merak edilen soruları yanıtladı. Başkan Ergün, ziyaretleri esnasında karşılaştığı çocukları da unutmadı. Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Ergün, onlara top hediye etti.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.