Başkan Ergün’le Kavacık’ta Bayram Coşkusu Yaşandı - Haberler - Cengiz ERGÜN
15.02.2019 08:09

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kula ilçesindeki programı kapsamında 154 Mahalle Projesi ile alt ve üstyapısı yenilenen Kavacık Mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya geldi. Başkan Ergün, mahalle sakinleri tarafından adeta bayram coşkusuyla karşılandı.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçe programları kapsamında Kula’yı da ziyaret etti. İlçe merkezindeki programın ardından Başkan Ergün’ün durağı Kavacık Mahallesi oldu. Başkan Ergün, Mahalle Muhtarı Hasan Hüseyin Karaarslan ve mahalle sakinleri tarafından davul zurna eşliğinde ve bayram coşkusuyla karşılandı, hizmetler için kurban kesildi. Vatandaşlarla tek tek tokalaşan Başkan Ergün çocuklara top, kadınlara ise fular ile el işi çantası hediye etti. Mahalle ziyaretinde Başkan Ergün’e, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, MHP İlçe Başkanı Nazım Baytok, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Mikail Bulut, MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Sabuncuoğlu, AK Parti Kadın Kolları Siyasi Hukuki İşler Başkanı Nezahat Zeybek, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Kamil Aytan, Genel Sekreter Aytaç Yalçınkaya, Genel Sekreter Yardımcıları Yılmaz Gençoğlu ve Mustafa Genç, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, daire başkanları, belediye meclis üyeleri ve partililer eşlik etti.
10 kilometre altyapı, 16 bin metrekare üstyapı
MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Kavacık’ta alt ve üstyapı işlerini noktaladı. Kavacık’ta 10 kilometre içme suyu ve kanalizasyon, 16 bin metrekare de kilit parke taş döşeme çalışması gerçekleştirildi. 700 metre terfi hattı döşenen mahalleye saniyede 8 litre verime sahip bir sondaj kuyusu kazandırıldı. 100 metreküplük içme suyu deposunda ise inşa çalışmaları devam ediyor.  750 kişilik foseptik kuyusunda ise gerekli izinler alındıktan sonra çalışmalara başlanacak.
Dere ıslahı ile yağışlı havalar korkulu rüya olmaktan çıktı 
MASKİ, il genelinde yürüttüğü dere ıslah çalışmaları kapsamında, yağışlı havalarda mahallede taşkına sebebiyet veren derede 152 metre dere ıslah çalışması ile 51 metre kutu menfez imalatı yaptı. Ayrıca yapılan 339 metre korkuluk imalatı ile dere yatağı tam anlamıyla güvenli hale getirildi. Koruge boru döşeme çalışması ile de yol geçişi sağlıklı bir yapıya kavuşturuldu.
Mahalle halkı adına teşekkür
Mahalle Muhtarı Hasan Hüseyin Karaarslan, ihtiyaçları olan tüm hizmetleri Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi ve MASKİ sayesinde aldıklarını belirtti. “Cengiz Başkanımız hiçbir talebimizi geri çevirmedi, Kavacık Cengiz Ergün ile çağ atladı” diyen Muhtar Karaarslan, hizmetlerden ötürü mahalle halkı adına teşekkür etti.
Başkan Tosun: “Siyasi kaygı gütmedik”
Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Kavacık, Kula’mızın en güzel mahallelerinden birisidir. Biz bugüne kadar hiçbir zaman oy kaygısı güderek hizmet vermedik. Bizim en büyük amacımız beklentilerinizi karşılayarak, sizlerin yüzünü güldürmektir. Yatırımlarımızın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.
Başkan Ergün: “Hizmetin sonu yok”
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün mahalle sakinleriyle gerçekleştirdiği sohbette, “Sizlerle bugün bu hizmetleri kutluyor olmaktan mutluluk duyuyorum. El birliğiyle bir 5 yılı daha geride bıraktık. Kavacık da şanslı mahallelerimizden birisidir. İlimiz genelinde 200 mahalleyi altıyla üstüyle yeniledik ve Kavacık da bunlardan biri. Altyapısından sondajına, cami aydınlatmasından dere ıslahına kadar birçok önemli yatırımı hayata geçirdik. Bunları yaparken de kim bize oy vermiş yahut vermemiş kaygısında olmadık. Sizlerin bir ‘Allah razı olsun’ sözü, duaları bizler için yeterlidir. 31 Mart’taki yerel seçimlerde de eğer yapılan hizmetleri görüyor ve bizlere güveniyorsanız, bizi bir kere daha bu sevince layık görürseniz, aynı düsturla yatırımlarımızı sürdüreceğiz. Kula ilçemizde Belediye Başkanımız Hüseyin Tosun’a, Büyükşehir’de de bize teveccüh gösterirseniz, gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu noktada çalışanlarımıza da teşekkür ederim. Hizmetin sonu yok. A’dan Z’ye tüm ekibimle hemşerilerimizin yanındayım. Yatırımlarımız hayırlı ve uğurlu olsun. Allah’a emanet olun” dedi.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.