“Manisa’nın Yaşanılabilir Bir Kent Olması İçin Çalıştık” - Haberler - Cengiz ERGÜN
28.02.2019 19:14

31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçimleri öncesinde ziyaretlerini sürdüren Cumhur İttifakı MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Diş Hekimleri Odası’nı ziyaret etti.

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde esnaf odaları, borsa ve STK temsilcileri ile görüşmeler yapan Cumhur İttifakı MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Diş Hekimleri Odasını ziyaret etti. İlk olarak Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nı ziyaret eden Başkan Ergün, oda başkanı Ali Bartu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Başkan Ergün’e MHP İl Başkan Vekili Recep Özkan, meclis üyeleri ve MHP İl Yönetimi eşlik etti. Hizmet döneminde Manisa’yı yaşanılabilir bir kent haline getirmek için çalıştıklarını belirten Başkan Ergün, “Dün neysek bugün de oyuz, bu saatten sonra da değişmeye ihtiyacımız yok. Hizmeti hiçbir zaman ayrım gözetmeden her yere ulaştırmaya çalıştık. Bundan sonraki çizgimizde aynı doğrultuda olacaktır. Tek amacımız yaşadığımız şehri insanlarımıza yaşanılabilir bir kent haline getirmek oldu.  Elektrikli Otobüsler ile ilgili de konuşan Başkan Ergün, buradaki tek sıkıntı esnafın arabasını dükkânın önüne koyamaması. O da belli saatlerde oluyor. Yavaş yavaş ulaşımda hızlanma görülüyor” dedi.
“Manisa’ya Bir Heyecan Getirdiniz”
Özelikle elektrikli otobüslerin güzel bir hizmet olduğunu dile getiren Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Bartu ise, “Ziyaretinizle bizleri onurlandırdınız. Yaptığınız işleri takip ediyoruz. Manisa’ya çok güzel hizmetler verdiniz. Bizler de her zaman sizin arkanızda olacağız. Manisa’ya bir heyecan getirdiniz. Manisa’da güzel bir imajınız var. Elektrikli otobüsler Manisa için iyi oldu. Zamanla da sorunlar aşılacaktır. Takdir ediyoruz” dedi. Başkan Ergün buradaki ziyaretini noktalarken Oda Başkanı Ali Bartu’ya çini vazo hediye etti ve vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
“Vatandaşlarımızdan Allah Razı Olsun Sözcüğünü Duysak Yeterli”
Cumhur İttifakı MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Diş Hekimleri Odası’nı ziyaret etti. Oda Başkanı Köksal Gürsoy ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Başkan Ergün’e burada MHP İl Başkan Vekili Recep Özkan meclis üyeleri ve MHP İl Yönetimi eşlik etti. Diş Hekimleri Odası Başkanı Köksal Gürsoy, “Manisa’ya değerli hizmetleriniz var. Adeta Manisa’yı Manisa yaptınız. Bundan sonra da inşallah devam edecek. Sizleri burada görmekten de büyük mutluluk duyduk” dedi. Başkan Ergün ise, “10 yılı geride bıraktık. Manisa Belediye Başkanı olarak, 2009’da, 2014’te de Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı olarak bu makama seçildik. Vatandaşlarımız teveccüh gösterdiler. MHP Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin olurlarıyla, tekrar aday olarak şahsımız gösterildi. Vatandaşlarımıza yapılan hizmetleri anlatmaya çalışıyoruz. Bir kere daha teveccühlerini gösterirlerse yine bu göreve geleceğiz. Rabbim sağlık sıhhat verdiği sürece hizmet için çalışmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızdan Allah razı olsun sözcüğünü duyarsak bizler için yeterli” dedi.
Çarşı Esnafına Hayırlı İşler Diledi
Cumhur İttifakı Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Diş Hekimleri Odası ziyaretinin ardından Çimentepe Caddesi üzerindeki esnaflara hayırlı işler diledi. Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Başkan Ergün, vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.