Gezici: “Cengiz Ergün rekor kıracak” - Haberler - Cengiz ERGÜN
06.03.2019 14:09

Gezici Araştırma Şirketi’nin sahibi Murat Gezici, Cem TV’de yayınlanan Uyan Türkiye adlı programda son yapılan yerel seçim anketini değerlendirdi. Cumhur İttifakı’nın MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün yüzde 64’ün üzerinde çıkması ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Murat Gezici, Cumhur İttifakı’nın ve Cengiz Ergün’ün Manisa’da rekor kıracağını söyledi.
Gezici Araştırma Şirketi’nin sahibi Murat Gezici, Ali Aksünger’in hazırlayıp sunduğu ve Cem TV ekranlarından yayınlanan ‘Uyan Türkiye’ adlı sabah programına konuk oldu. Gezici Araştırma’nın Ankara, İstanbul, Bursa, Adana, Manisa, Aydın, Hatay, Balıkesir ve Antalya genelinde yerel ve politik konuları belirlemek üzere 23-24 Şubat 2019 tarihlerinde yaptığı anketin analiz edildiği programda Murat Gezici, önemli ve çarpıcı açıklamalar yaptı.
“Cengiz Ergün her bölgede eşit ve adaletli”
Açıklamaların Manisa kısmıyla ilgili değerlendirmeler yapan Murat Gezici, “Cumhur İttifakı’nın adayı Cengiz Ergün Bey, Türkiye’de rekor kıracak. Türkiye’de Cumhur İttifakı’nın en yüksek oy aldığı şehir Manisa olacak. Aslında bir anlamda Cumhur İttifakı’nın sembolü olan bir şehir haline gelecek. Buradaki ismin partiler üstü bir isim olduğu görülüyor. Cengiz Ergün Bey’in Atatürkçülüğü, cumhuriyetçiliği ve laikliği çok ön planda olan bir aday. Aynı zamanda muhafazakar ve dindar seçmeni de kucaklamış bölgede eşit ve adaletli bir sistemin oluşturduğu en ender belediye başkanı” ifadelerini kullandı.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.