Başkan Ergün STK Ziyaretlerine Devam Etti - Haberler - Cengiz ERGÜN
07.03.2019 19:51

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, sivil toplum kuruluşları ziyaretleri kapsamında şehit aileleri ve gazi dernekleri ile vakıflarını ziyaret etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçimleri öncesinde sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Başkan Ergün, sırasıyla Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı’nı, Manisa Şehit ve Gazi Aileleri Koruma ve Kalkındırma Derneği’ni ve Sarıkamış Şehitleri Yaşatma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Başkan Ergün’e ziyaretinde, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Balaban ve ziyaret edilen derneklerin üyeleri hazır bulundu. Başkan Ergün ziyaretlerinde Dernek Başkanlarına günün hatırası olarak porselen vazo hediye etti.

Seçimlerde Başarılar Diledi
STK ziyaretlerinde Başkan Ergün’ün ilk durağı Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi oldu. Şube Başkanı Ümit Taydaş tarafından kapıda karşılanan Ergün, yönetim kurulu üyeleriyle tek tek tokalaşarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Ergün, Dernek Başkanı Ümit Taydaş’a porselen vazo hediye ederken, Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımları ve hizmetleri hakkında bilgi verdi. Dernek Başkanı Ümit Taydaş, yapılan ziyaretten memnuniyetini ifade ederken, yapılacak olan 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin hayırlı olması ve başarı dileklerini iletti.

Başkan Ergün’e MHP Teşkilatı Eşlik Etti
Başkan Ergün’ün sivil toplum kurulu ziyaretlerinde ikinci durağı Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı oldu. Vakıf Başkanı Osman Akoral’ı ve yönetim kurulunu ziyaret eden Başkan Ergün’e MHP teşkilatı da eşlik etti. Başkan Ergün, yatırımlar ve hizmetler konusunda bilgiler verirken, Vakıf Başkanı Başkan Ergün’e başarı dileklerin iletti. Başkan Ergün, Akoral’a porselen vazo hediye ederken, Başkan Akoral ise Başkan Ergün’e yaptığı destekelerden d olayı teşekkür plaketi takdim etti.  

Desteklerinden Dolayı Başkan Ergün’e Teşekkür Etti
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün bir sonraki durağı ise Şehit ve Gazi Aileleri Koruma ve Kalkındırma Derneği oldu. Dernek Başkanı İbrahim Sagun ve yönetim kurulu üyesi Adnan Kaya ile yönetim kurulu üyeleri tarafından kapıda karşılanan Başkan Ergün, Başkan Sagun’a porselen vazo hediye ederken, Dernek Başkanı Sagun ise Başkan Ergün’e atkı ve bere takdim etti. Dernek Başkanı Sagun, derneğin çalışmaları hakkında Başkan Ergün’e bilgiler verirken, yaptığı desteklerden dolayı Başkan Ergün’e teşekkürlerini ileterek, seçim yarışında başarılar diledi.

Başkan Ergün’e Özel Hediye
Başkan Ergün’ün sivil toplum kuruluşları ziyaretlerindeki son durağı ise Sarıkamış Şehitleri Yaşatma ve Dayanışma Derneği oldu. Dernek Başkanı Öztürk Demir ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Başkan Ergün, dernek üyeleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Dernekte bir süre dernek başkanı ve üyelerle birlikte sohbet eden Başkan Ergün’e Kars Sarıkamış’tan özel olarak getirtilen kaz eti takdim edildi.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.