Saruhanlı, Cumhur İttifakından Yana - Haberler - Cengiz ERGÜN
09.03.2019 14:17

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Cumhur İttifakı Saruhanlı Belediye Başkan Adayı Burhan Tezcan ile birlikte ilçeye çıkarma yaptı. Gittiği mahallelerde vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılanan Cumhur İttifakı adayları, 31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimler için destek istedi. Hizmet ve yatırımların devam etmesinden yana olduklarını belirten vatandaşlar Cumhur İttifakına destek olacaklarını açıkça ifade ettiler.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Cumhur İttifakı Saruhanlı Belediye Başkan Adayı Burhan Tezcan ile birlikte Saruhanlı merkez, Hacırahmanlı, Nuriye,  Lütfiye, Kumkuyucak mahallelerini ziyaret etti. Ziyaretlerde Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, MHP İl Teşkilatı, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban, MHP İlçe Başkanı Baki Ulu, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen, kadın kolları teşkilatları, meclis üyesi adayları da yer aldı. Gittikleri mahallelerde halkın teveccühleri ve sevgi gösterileri ile karşılanan Cumhur İttifakı adayları, vatandaşlarla tek tek ilgilendi.

Çiçeklerle Karşılandılar, Sevgi Gösterileriyle Uğurlandılar

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ile Cumhur İttifakı Saruhanlı Belediye Başkan Adayı Burhan Tezcan ile birlikte ziyaret ettiği mahallelerde halkın yoğun ilgisiyle karşılandı. Cumhur İttifakının adaylarını bağrına basan vatandaşlar, kahvehane sohbetlerinde istek ve taleplerini dile getirdi. Bugüne kadar 17 ilçeye eşit mesafede hizmet yaptıklarını belirten Başkan Ergün, önümüzdeki süreçte de Cumhur İttifakının gücü ve gönül birlikteliği ile Manisa için çok daha güzel hizmetleri kazandıracaklarının altını çizdi. Vatandaşlar, hizmet ve projelerin devam etmesinden yana olduklarını ifade ederek, Cumhur’un adaylarına koşulsuz destek olacaklarının mesajını verdi.

Kadınlar ve Çocukları Unutmadı

Başkan Ergün, her ilçe programında olduğu gibi kadınlara ve çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Vatandaşların fotoğraf isteklerini de kırmayan Başkan Ergün, tüm mahallelerde ziyaretin anısına hatıra fotoğrafları çektirdi.  

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.