Demirci Cumhur İttifakını Coşkuyla Karşıladı - Haberler - Cengiz ERGÜN
23.03.2019 17:48

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün ilçe ziyaretlerini Demirci ile sürdürdü. Başkan Ergün, Demirci girişinde Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Selami Selçuk, parti teşkilatları ve vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. Seçim otobüsü ile Demirci'ye hareket eden Başkan Ergün ve Başkan Selçuk yüzlerce araçtan oluşan konvoyla ilçeye giriş yaptı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün Demirci’ye ziyarette bulundu. Demircililerin yoğun ilgisi ile karşılanan Başkan Ergün'e, MHP İl Başkanı Ömer Baysal, AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban, MHP İlçe Başkanı Ümit Kanyılmaz AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar ve parti teşkilatları eşlik etti. Demirci girişinde, Demirci Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Selami Selçuk ile birlikte seçim otobüsüne geçen Başkan Ergün ve Başkan Selçuk, yüzlerce araçtan oluşan konvoyla ilçeye giriş yaptı. Vatandaşlar konvoy boyunca tezahüratlarla destek verdi. Başkan Ergün ve Başkan Selçuk, kendilerine destek veren vatandaşlarla selamlaşarak Demirci sokaklarında vatandaşlarla buluştu.

Başkanlardan Harmandalı Performansı
Başkan Ergün ve Başkan Selçuk, kendilerini davul-zurna eşliğinde karşılayan Demircili vatandaşların coşkusuna ortak oldu. Seçim otobüsünden inerek, Demircilileri selamlayan Başkan Ergün ve Başkan Selçuk, vatandaşlarla birlikte Harmandalı oynadı. Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşları da geri çevirmeyen Başkan Ergün, gösteriler ilgi ve yakınlık nedeniyle Demircililere teşekkür etti.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.