Gördes’te Cengiz Ergün Sözü - Haberler - Cengiz ERGÜN
23.03.2019 17:53

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Gördes Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Gördes Belediye Başkan Adayı Muhammet Akyol, Gördes ilçesine bağlı Deliçoban Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle sakinleri tarafından davul ve zurna eşliğinde karşılanan Cumhur'un adaylarını Deliçoban sakinleri bağrına bastı. Mahalle sakinleri 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakına destek sözü verdi. Güneşli Mahallesi'ni de ziyaret eden Başkan Ergün, Mahalleye altyapı sözü verdi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Manisa Büyükşehir Başkan Adayı Cengiz Ergün, Gördes Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı AK Parti Gördes Belediye Başkan Adayı Muhammet Akyol, ilçede Deliçoban Mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya geldi. Cumhur'un adaylarına MHP İl Başkanı Ömer Baysal, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban, MHP İlçe Başkanı Abdurrazik Yonat, AK Parti İlçe Başkanı Rıza Dilcan ile parti teşkilatları eşlik etti. Mahalle sakinleri tarafından çiçek takdim edilen Başkan Ergün, mahalleli ile tek tek tokalaştı. Cumhur İttifakı'nın yanında olduklarını belirten mahalle sakinlerine gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür eden Başkan Ergün, “bize bir hayır duanız yeter” diye seslendi. Cumhur'un adayları kendilerini görmek ve selam vermek için kapı önlerine, camlara çıkan vatandaşlara hayırlı günler diledi. Mahalle kahvesinde vatandaşlar ile bir araya gelen Cumhur'un adayları burada vatandaşlara hitap etti.

Gördes Cumhur İttifakı'nın Yanında
Cumhur İttifakı AK Parti Gördes Belediye Başkan Adayı Muhammet Akyol,  "Baharın gelişini simgeleyen Nevruz ateşini yakmak için vatandaşlarımızla birkaç gün önce bir araya geldik. Kimileri Mart'ın sonu bahar diyor. Biz baharın gelişini çoktan hemşerilerimiz ile kutladık. 31 Mart'tan sonra bir kez daha kutlayacağız. Bu coşku karşısında hem kendi adıma hem Cengiz Başkanım adına Gördes'te bir kez daha gördük ki hemşerilerimiz Cumhur İttifakı'nın yanında" dedi. 

"Üreten bir Manisa için üreten bir Türkiye için çalışacağız"
Cumhur İttifakı MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, "Deliçoban Mahallemizde alt ve üstyapı çalışmalarımızı tamamladık. İçme suyu deposunun tadilatını tamamladık. İçme suyu arıtma tesisi inşa ettik. Mezarlık işleri, ilaçlama işleri düzenli olarak yapılıyor. Helali hoş olsun. Büyük projelerimizin hepsini tamamladık. Yeni dönemde artık kırsal alanda yatırımlarımızı artıracağız. Üreten bir Manisa için üreten bir Türkiye için çalışacağız. Yaptığımız seracılık ve fidan desteklerinin ardından vatandaşlarımız ciddi gelirler elde etti. Şimdi bu sayıyı daha da yukarılara çekeceğiz. Cumhur İttifakı'nın adayları olarak sizlerden 31 Mart yerel seçimlerinde de destek bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Güneşli'ye Başkan Ergün Sözü
Cumhur'un adayları Güneşli Mahallesi'nde de vatandaşlar ile bir araya geldi. Mahalle meydanında vatandaşlardan gelen altyapı talebine projeleri çok önceden hazırladıklarını söyleyerek yanıt veren Başkan Ergün, "Mahallemizin yıllar önce döşenen ve ekonomik ömrünü tamamlayan altyapıyı değiştireceğiz. Güneşli'de 35 milyonluk bir yatırıma hayat vereceğiz. İktidarın da gücünü alarak mahallemizin alt ve üstyapısını yenileyeceğiz. Kırsal kalkınma noktasında biliyorum ki mahallemizde birçok arazi var. Tarımın geliştirilmesi için hazırladığımız projelerimizi sizlere ulaştıracağız. Hem siz kazanacaksınız hem ülkemiz kazanacak. Bundan sonra önceliğimiz buralar olacak" dedi.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.