Cumhur’un Adayları Sarıgöl’de Binlerle Buluştu - Haberler - Cengiz ERGÜN
27.03.2019 12:28

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile Sarıgöl Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Necati Selçuk, Sarıgöl’de düzenlenen mitingde binlerce vatandaşla buluştu. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin de destek verdiği mitingde konuşarak Sarıgöllülere hitap eden Cumhur’un adaylarına Sarıgöllü vatandaşlar büyük destek verdi.

31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesinde çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün ile Sarıgöl Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Necati Selçuk, Sarıgöl’de vatandaşlarla buluştu. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin de destek verdiği Cumhur’un adaylarına Sarıgöl’de binlerce vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Sarıgöl Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen mitingde Başkan Ergün’ün eşi Şeyda Ergün, Manisa Milletvekilleri Semra Kaplan Kıvırcık ve Tamer Akkal, MHP MYK Üyesi Gülay Özcan, MHP İl Başkanı Ömer Baysal, AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban, MHP ve AK Parti Sarıgöl İlçe Başkanları ve teşkilat üyeleri katıldı.
“Sarıgöl İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz”
Mitingde ilk olarak Sarıgöl Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Necati söz aldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile birlikte Sarıgöl’ün çehresini değiştirdiklerini dile getiren Başkan Selçuk, “Cengiz Ergün Başkanımıza bugüne kadarki süreçte Sarıgöl’ümüze sağladığı destekler nedeniyle teşekkür ediyorum. Bundan sonraki dönemde de Cumhur İttifakı’nın gücünü arkamıza alarak, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ile birlikte Sarıgöllü vatandaşlarımız için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu. Ardından MHP MYK Üyesi Gülay Özcan söz aldı. Cumhur ittifakının önemini anlatan MYK Üyesi Özcan, Cumhur İttifakı adaylarına destek istedi.
“Sarıgöl’ün Altyapısı İçin 45 Milyon Lira Harcadık”
Sarıgöllülerin büyük desteğiyle sahneye çıkarak konuşma yapan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “5 yıl önce Necati Başkanla şahsıma güvendiniz ve bu makamları bizlere emanet ettiniz. Necati başkanla el ele vererek, geride bıraktığımız 5 yılda sözünü verdiğimiz tüm projeleri hayata geçirmiş olmanın huzuru ve mutluluğuyla bugün alnımız ak bir şekilde karşınızdayız” dedi. Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nün yapılanma sürecinden bahseden Başkan Ergün, ‘Gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için’ anlayışıyla görev yaptıklarını belirterek, “Önceliğimizi altyapıya verdik. Gözle görünmez oy getirmez demedik. Çocuklarımıza temiz bir Manisa bırakalım, halkımız temiz ve sağlıklı içme suyuna altyapıya kavuşsun diyerek çok önemli altyapı yatırımlarına imza attık. Geride bıraktığımız 5 yılda yalnızca MASKİ’nin Sarıgöl’ümüze yaptığı yatırım tam 45 milyon liraya ulaştı” dedi.
Sarıgöl’e 115 Milyonluk Yatırım
Ulaşımda dönüşüm projesi, asfalt ve kilit parke taşı çalışmaları, kırsal desteklemeler, sosyal projeler, MABEM ve Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri gibi projeleri tek tek sıralayan Başkan Ergün, “Tüm bu saydıklarımın yanı sıra engelli vatandaşlarımıza yardımlarımız, sosyal desteklerimiz, dev projelerimizle bugüne kadar Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak Sarıgöl’e tamı tamına 70 milyon lira yatırım yaptık. MASKİ Genel Müdürlüğümüzü de dahil ettiğimizde bu rakam 115 milyon lirayı buluyor” diye konuştu.
“Sarıgöl’ün Yeni Projeleri Hazır”
31 Mart’ta yapılacak genel seçimlerde sandık başına gidileceğini ifade eden Başkan Ergün, “Sarıgöl’ümüzün çalışkan, dinamik ve dürüst başkanı Necati Selçuk kardeşimle el ele verdik ve Sarıgöl’ümüze çok güzel hizmetleri kazandırdık. Şimdi iki başkan Cumhur İttifakı’nın adayı olarak bugün karşınıza çıktık. İşte yaptıklarımız ortada. Bugüne kadar yaptığımız, bundan sonra yapacaklarımızın birer teminatıdır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin bizlere gösterdikleri güvenle yeniden aday gösterildik. Hem Cumhurbaşkanımızın, hem Genel Başkanımızın, hem de bizlerin baş tacı olan siz değerli hemşerilerimizin güvenini boşa çıkarmamak için canla başla çalışıyoruz. Ayrım yapmadan sizlere en güzel hizmetleri ulaştırmanın çabası içinde olduk. Allah nasip eder, sizler de teveccüh gösterirseniz, gelecek dönemde Kent Meydanı, Otogar ve Atıksu Arıtma Tesisi projelerimiz de hazır. İnşallah Necati Başkanımla birlikte bu güzel projeleri de Sarıgöl’ümüze kazandırmak bizlere nasip olur” dedi.
Bakan Pakdemirli Başkan Ergün İçin Yazdığı Dörtlüğü Okudu
Cumhur Adaylarının mitinginde son olarak Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli söz aldı. Cumhur İttifakı adayları Cengiz Ergün ve Necati Selçuk’a destek isteyen Bakan Bekir Pakdemirli, konuşmasının sonunda Başkan Ergün için yazdığı dörtlüğü okudu.
Bakan Pakdemirli’nin Yazdığı Dörtlük
En iyisi, en alası, en sadığı,
Şimdi tam zamanı,
31 Mart son gün,
Adayımız Cengiz Ergün. 
Vatandaşları Selamladılar
Konuşmaların ardından Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Manisa Milletvekilleri Semra Kaplan Kıvırcık ve Tamer Akkal, MHP MYK Üyesi Gülay Özcan, İl Başkanları Ömer Baysal ve Berk Mersinli sahneye çıkarak vatandaşları selamladı.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.