Başkan Ergün Tebrikleri Kültür Merkezi’nde Kabul Etti - Haberler - Cengiz ERGÜN
16.04.2019 16:56

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 31 Mart’ta gerçekleştirilen mahalli idareler seçimlerinin ardından gelen yoğun ziyaret taleplerine cevap verebilmek amacıyla tebrikleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi’nde kabul etti. Başkan Ergün, başta Şehzadeler ve Yunusemre ilçeleri olmak üzere 17 ilçeden konuklarını ağırladı.

31 Mart’ta gerçekleştirilen mahalli idare seçimlerinin ardından Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine 3’üncü kez seçilen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisalıların tebriklerini kabul ediyor. Başkan Ergün, gelen yoğun ziyaret taleplerini karşılayabilmek amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi’nde tebrikleri kabul etti. Başkan Ergün, kendisini tebrik etmek isteyen 7’den 77’ye yüzlerce misafirini ağırladı. Saat 14.00’te başlayan tebrik ziyaretlerinde başta Şehzadeler ve Yunusemre ilçeleri olmak üzere 17 ilçeden konuklarını ağırlayan Başkan Ergün, İlçe Belediye Başkanları, siyasi parti temsilcileri, oda ve derneklerin yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, kurum müdürleri, mahalle muhtarları ile vatandaşlar ile bir araya gelerek onlarla sohbet etti, hatıra fotoğrafı çektirdi.
Manisalılar İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz
Tebrikleri kabul eden Başkan Ergün, 2014 yılında Büyükşehir olan Manisa’da geride kalan süre içerisinde önemli yatırımları hayata geçirdiklerini belirterek, Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de en güzel hizmetleri hayata geçirmeye devam edeceklerini ve Manisalıların huzuru için yoğun çaba sarf ederek çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.