Çocuklar Bayramlarını Coşkuyla Kutladı - Haberler - Cengiz ERGÜN
23.04.2019 15:53

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle büyük bir coşkuyla kutlandı. Çocukların hazırladıkları gösterileri ilgiyle izleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Vali Ahmet Deniz ve Tugay Komutanı Albay Güven Dere ile birlikte çocuklara Türk Bayrağı, boyama kitabı ve lunapark bileti hediye etti.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Manisa’da düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen kutlama programına Manisa Valisi Ahmet Deniz, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve eşi Şeyda Ergün, 1. Komanda Eğitim Tugay Komutanı Albay Güven Dere, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, Genel Sekreter Yardımcıları Ali Öztozlu, Ertuğrul Yıldırım ve Burak Aslay, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Emre Özünlü, Gökhan Çevik ve Erman Aydınyer, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. 23 Nisan programı İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin’in Atatürk ve Milli Egemenlik anıtına çelenk sunmasıyla başladı.
Gösteriler Büyük Beğeni Topladı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programında daha sonra kutlama etkinliklerine geçildi. Kutlama programında ilk olarak Manisa Valisi Ahmet Deniz ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e çocuklar tarafından çiçek takdim edildi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından ise İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin konuşma yaptı. Daha sonra ise günün anlam ve önemini belirten şiirler okunurken, öğrencilerin sergiledikleri gösteriler büyük beğeni topladı.
Başkan Amcalarından Çocuklara Bayram Hediyesi 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de çocuklara sürpriz yaptı. Manisa Valisi Ahmet Deniz ve 1. Komando Eğitim Tugay Komutanı Albay Güven Dere ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’nce kurulan standa geçen Başkan Ergün, çocuklara Türk bayrağı, lunapark bileti ve boyama kitabı hediye etti. Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Ergün, çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Programda daha sonra Spil Anaokulu öğrencileri tarafından ‘Yarenbebek Projesi’ kapsamında hazırlanan bez bebekler çocuklara dağıtıldı.
Öğrenciler Projelerini Tanıttı 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programlarında son olarak Kodla(Ma)nisa projesi kapsamında hazırlanan projelerin yer aldığı serginin açılışı yapıldı. Açılışın ardından Manisa Valisi Ahmet Deniz ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, stantları gezerek öğrencilerin hazırladığı projeleri incelediler. Projeler hakkında öğrencilerden bilgiler alan Vali Deniz ve Başkan Ergün, hazırladıkları projeler nedeniyle öğrencileri tebrik ettiler.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.