Başkan Ergün, MASKİ’nin Yeni Yönetimi ile Bir Araya Geldi - Haberler - Cengiz ERGÜN
24.04.2019 15:05

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MASKİ Genel Müdürlüğünde yeni hizmet döneminin ilk istişare toplantısını gerçekleştirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ergün, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrasında Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi(MASKİ) Genel Müdürlüğündeki ilk istişare toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, Genel Müdür Yardımcıları Emre Özünlü, Gökhan Çevik ve Kadir Erman Aydınyer ile daire başkanları yer aldı. Başkan Ergün, yeni hizmet döneminin hayırlara vesile olmasını dileyerek, aynı heyecan ve şevkle Manisalılara en kaliteli hizmeti ulaştırmaya devam edeceklerini belirtti.
“Hizmetlerimizi daha ileri noktalara taşıyacağız”
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “31 Mart’ta yapılan yerel seçim sonrasında vatandaşlarımız teveccüh göstererek, bizleri bu makamda, Allah sağlık sıhhat verdiği müddetçe, bir 5 sene daha hizmet vermeye layık gördüler. Her şeyden önce daha evvel birlikte çalıştığımız ve de yeni görevlerine atanan arkadaşlarıma hayırlı, uğurlu olsun diyorum. Rabbim utandırmasın. Atalarımız da ‘Tebdilimekanda ferahlık vardır” demişlerdir. Sonuçta bu makamlar baki değil ve hepsi hizmet için varlar. Yeni şevkle, yeni vizyonla, yeni heyecanla bu hizmetleri vatandaşımıza ulaştırmak bizim görevimizdir. MASKİ Genel Müdürlüğünün 4 yıllık süreçteki hizmetlerine baktığımızda, arıtma tesislerinden altyapı yatırımlarına, içme suyu depolarının yenilenmesinden dere ıslahlarına kadar, çok büyük çalışmaları hayata geçirdik. Yeni dönemde bu hizmetleri daha da ileriye taşıyacağımızdan hiç kuşkum yoktur. Hepimize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.