Başkan Ergün’den Vali Deniz’e Ziyaret - Haberler - Cengiz ERGÜN
24.04.2019 18:41

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Valisi Ahmet Deniz’e ziyarette bulundu. 31 Mart seçimlerinin geride kaldığını ve tekrardan göreve seçildiğini belirten Başkan Ergün, bu nedenle ziyaret gerçekleştirdiğini söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Deniz ise, Başkan Ergün’e görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.
31 Mart’ta gerçekleştirilen mahalli idare seçimlerinin ardından 3’üncü kez Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilen Başkan Cengiz Ergün, Manisa Valisi Ahmet Deniz’e ziyarette bulundu. Vali Deniz’e çiçek takdim eden Başkan Ergün, 31 Mart’ta gerçekleştirilen seçimlerin geride kaldığını belirterek, “Çok şükür Manisalı vatandaşlarımız bir kere daha bizlere teveccüh gösterdiler. Bu makama seçildik. Rabbim utandırmasın. Allah hayırlı işlere vesile kılsın. Bugüne kadar elimizden geleni yaptık. Rabbim sağlık sıhhat verdiği sürece inşallah bu hizmetleri bundan sonra da sizlerle beraber, kurumlarımızla kucaklaşarak aynı çizgide sürdürme çabası içerisinde olacağız. Bugün bu vesileyle sizleri ziyaret etmek istedik” dedi.
“Hayırlı, Uğurlu Olsun”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Valisi Ahmet Deniz ise, “Demokrasilerde vazgeçilmez olan sandık. Vatandaşımızın iradesi. Allah sizlere yardımcı olsun. Memlekete çivi çakan herkes bizim için önemlidir. Hep beraber işbirliği içerisinde görev yapacağız. Manisa güzel bir şehir. Yaklaşık 5 aydır ben de Manisa’dayım. Hep beraber uyumlu ahenkli bir çalışma gösteriyoruz. Tekrardan hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.