Ticaret Borsası’ndan Tebrik Ziyareti - Haberler - Cengiz ERGÜN
29.04.2019 15:58

31 Mart Yerel Seçimlerinde üçüncü kez belediye başkanı seçilen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e, Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap ve yönetim kurulu üyeleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Ergün’ün yeni hizmet döneminin ustalık dönemi olduğunu dile getiren Sadık Özkasap, “Her zaman sizlerin yanınızdayız. Ben ve arkadaşlarım sizleri en içten dileklerimle tebrik ediyor, başarılar diliyoruz” ifadelerinde bulundu.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap ve yönetim kurulu üyelerini makamında konuk etti. 31 Mart Yerel Seçimlerinde Manisalı vatandaşların teveccühle üçüncü kez belediye başkanlığı görevine seçilen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e tebrik eden Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, yeni hizmet döneminin de hayırlı olmasını diledi. Yeni hizmet döneminin Başkan Ergün’ün ustalık dönemi olacağını belirten Özkasap, “Borsamızı ziyaret ettiğinizde, o gün de bu bir veda değil başlangıç olduğunu söylemiştiniz. Biz de bir başlangıç olduğunu biliyorduk. Çıraklık, kalfalık dedik. Şimdi ustalık, yani bütün meziyetlerin toplandığı bir beş yıla gireceğiz. İnanıyoruz ki sizlerin bilgi, tecrübesi ve Manisalı vatandaşların sizlere güveniyle çok güzel bir beş yıl geçireceğiz” dedi.
“Her zaman yanınızdayız”
Başkan Ergün’ü her zaman yanında olduklarını da vurgulayan Özkasap, “Manisa’ya yapılan her şey kendini belli ediyor. İlçelerimize yapmış olduğunuz yatırımları da görüyoruz. Bazı ilçelerde, o ilçenin belediye başkanından çok daha fazla oy aldığınız. Bu da size verilen önemi gösteriyor. Yapmış olduğunuz yatırımların hepsi takdire şayan. Bugün elektrikli otobüsler devreye girdi. Arkadaşlarımızla konuşuyoruz. Elektrikli otobüslerin zamanı kısalttıklarını söylüyorlar. Tabi bazı sorunlar çıkabilecektir. Ama sonuç itibariyle Türkiye’de en fazla araç sayısına sahip 5. şehiriz. Bu araç çokluğunda bizlerde toplu taşımaya dönmek zorundayız. İlk başta zorluklar çıkarıyor. Tam otomasyonlu otopark da yapıldığında dolacak mı deniliyordu. Şuan aldığım bilgi doluluk yönünde sıra olduğu.  Manisa Prime oluyor. Yurt dışından ve yurt içinden gelen seminerlerde daha modern salonumuz olacak. Biz, her zaman sizlerin yanınızdayız.  Sizler de bizim yanımız da oluyorsunuz.  Ben ve arkadaşlarım sizleri en içten dileklerimle tebrik ediyoruz. Başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.
Teşekkür Etti
Ziyaretleri nedeniyle Özkasap ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Başkan Ergün, “Kaldığımız yerden Manisalı vatandaşlarımıza hizmete devam ediyoruz. İfade ettiğin gibi yeniliklere alışmamız biraz zaman alıyor. Herkesi mutlu etmek mümkün değil. Ama yüzde 85 yüzde 90 vatandaşımız mutluya bu büyük başarı demektir. Bunlardan bir tanesi de elektrikli otobüs. Burada mevcut cadde üzerinde bazı esnafımızın rahatsızlığı var. Bugün sadece Manisa merkezde gün içinde 70 bin vatandaşımız toplu ulaşımdan faydalanıyor. Bu anlamda vatandaşlarımızın da kısa sürede ulaşımlarını sağlamasını önemli. Otopark noktasında sıkıntı var. Bu sadece Manisa’ya özgü değil bütün büyükşehirde var” dedi.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.