Başkan Ergün Zafer Kalkınma Ajansı Toplantısında - Haberler - Cengiz ERGÜN
01.08.2019 10:39

Zafer Kalkınma Ajansı'nın 2019 yılı 7. Yönetim Kurulu Toplantısı, Uşak’ta gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıya, Yönetim Kurulu Üyesi Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de katıldı. Toplantının ardından Başkan Ergün ve diğer yönetim kurulu üyeleri Uşak’ta yer alan ve dünyanın en büyük ikinci kanyonu olan Ulubey Kanyonu'nda da incelemelerde bulundu.

Merkezi Kütahya'da olan ve Afyonkarahisar, Manisa, Uşak illerini de kapsayan Zafer Kalkınma Ajansı'nın 2019 yılı 7. Yönetim Kurulu Toplantısı Uşak’ta gerçekleştirildi. Ulubey Kanyonları Cam Teras’ta gerçekleştirilen toplantıya Manisa Valisi Ahmet Deniz, Uşak Valisi Funda Kocabıyık, Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yılmaz ve diğer yönetim kurulu üyeleri katıldı. Uşak Valisi Funda Kocabıyık, toplantı öncesi dönem başkanlığını Manisa Valisi Ahmet Deniz’den devraldı. Toplantının bölgeye ve ülkemize hayırlı olması temennilerinde bulunan dönem başkanı Uşak Valisi Funda Kocabıyık’ın konuşmalarının ardından, basına kapalı gerçekleştirilen bölümde gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Cam Terası Gezdiler

Toplantı sonrası Başkan Ergün ve diğer yönetim kurulu üyeleri Uşak’ta yer alan yer ve dünyanın en büyük ikinci kanyonu olan Ulubey Kanyonu'nda incelemelerde bulundu. Cam terası gezen Zafer Kalkınma Ajansı yönetim kurulu üyeleri hatıra fotoğrafı da çektirdi.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.