Şanlı Zaferimizin 97. Yılını Kutladık - Haberler - Cengiz ERGÜN
30.08.2019 12:48

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yıl dönümü Manisa’da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan kutlama programı Manisa Valisi Ahmet Deniz’in makamında tebriklerin kabul edilmesiyle devam etti. Programda daha sonra ise Garnizon Şehitliği ve Polis Şehitliği de ziyaret edildi.

Türk milletinin şanlı tarihlerinden bir tanesi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yıl dönümü dolayısıyla Manisa’da bir dizi kutlama programı düzenlendi. Program, Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtına çelenk sunulmasıyla başladı. Kutlama programına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün yanı sıra, Manisa Valisi Ahmet Deniz, Manisa Milletvekilleri Tamer Akkal, Semra Kaplan Kıvırcık, Özgür Özel, Manisa 1’inci Komando Eğitim Tugay Komutanı Albay Güven Dere, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ali Öztozlu, Burak Aslay ve Ertuğrul Yıldırım, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydıner, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü,  Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Daire Başkanları, siyasi parti temsilcileri, askeri erkan, daire müdürleri, emniyet amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı

Şiirler Okundu, Konuşmalar Yapıldı

Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtı’na Manisa Valiliği ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunarak, İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemine ilişkin şiirlerinde okunduğu programda zeybek gösterisi de gösterisi büyük beğeni topladı.

Valilik Makamında Tebrikler Kabul Edildi

Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen programın ardından Manisa Valisi Ahmet Deniz, makamında tebrikleri kabul etti. Manisa Valisi Mustafa Ahmet Deniz’e Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Milletvekilleri Tamer Akkal, Semra Kaplan Kıvırcık, Özgür Özel, Manisa 1’inci Komando Eğitim Tugay Komutanı Albay Güven Dere ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç da eşlik etti.

Kahraman Şehitler Unutulmadı

Protokol üyeleri daha sonra, Garnizon Şehitliği ve İl Emniyet Müdürlüğü Polis Şehitliği’ni ziyaret etti. Garnizon Şehitliği’nde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından protokol üyeleri kahraman şehitlerimizin mezarlarına karanfil bıraktı. Şehitlerin ruhuna ithafen duaların da okunduğu programda daha sonra Polis Şehitliği ziyaret edildi. Polis Şehitliği’nde okunan Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından protokol üyeleri şehit polislerin mezarlarına karanfil bıraktı.  Protokol üyeleri son olarak 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Meydanı’nın da, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından açılan Atatürk fotoğrafları sergisini ziyaret etti.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.