Zabıta’dan Başkan Ergün’e Ziyaret - Haberler - Cengiz ERGÜN
04.09.2019 19:08

Zabıta Teşkilatı’nın 193’üncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Mustafa Duman ve zabıta personeli, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Teşkilatın 193’üncü yılını kutlamanın gururunu yaşadıklarını belirten Daire Başkanı Mustafa Duman, desteklerinden dolayı Başkan Ergün’e teşekkür etti.

1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası çerçevesinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Mustafa Duman, zabıta ekipleri ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ziyarette bulundu. Ziyarette Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, şube müdürleri, Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Zabıta ekipleri de hazır bulundu. Ziyarette pasta kesildi, Başkan Ergün’e çiçek takdim edildi. Kendilerini konuk ettikleri için Başkan Ergün’e teşekkürlerini ifade eden Zabıta Daire Başkanı Mustafa Duman, “Vatandaşlarımızın memnuniyeti doğrultusunda işimizi yapmaya çalışıyoruz. Kuralları olan bir toplumda yaşıyoruz. Amacımız hiçbir vatandaşımızı üzmemektir. Daima onların yanında ve haklarını korumak için mücadele ediyoruz. Zabıta olarak vatandaşımız için varız. Emir ve yasakları korumak, devletimizin kanunlarını öngörülen mevzuat çerçevesinde yerine getirmekle yükümlüyüz. Görevimizi alnımızın akıyla sizlerin sayesinde bize verdiğiniz destekle, göstermiş olduğunuz doğru yolla sürdürmeye çalışıyoruz. Bizleri kabul ettiğiniz sizlere teşekkür ediyoruz. Desteklerinizi de her zaman bekliyoruz” dedi.

“Nice 193’lere”

Yapılan ziyaretten dolayı teşekkürlerini ileten Başkan Ergün, “Zabıta Daire Başkanlığı belediyemizin en öndeki dairesidir. Devamlı vatandaşla, halkımızla, esnafımızla birebir temas sağlayan bir birimimizdir. İşimiz vatandaşa en iyi hizmetleri sunabilmektir. Zabıta Daire Başkanlığımızın yapmış olduğu ikili ilişkiler, istişareler, belediyenin yansımasıdır. Önemli bir görev ifa ediyorsunuz. Direkt insan odaklı çalışarak zor bir görevi yürütüyorsunuz. Zaman zaman bazı arkadaşlarımız kötü muamele görüyor. Şiddete maruz kalıyor. Hizmetlerimizi vatandaşımıza daha iyi aktarmak adına çalışmalarımıza üstüne katarak devam ettirmeliyiz. Kanun ve yönetmelikler çerçevesinde bunu karşı tarafa iyi izah ederek, kırıcı olmadan yasaların belirttiği gibi hareket etmek gerekiyor. Sağlık ve sıhhat içerisinde nice 193 yıllar kutlanır inşallah” dedi. Yapılan konuşmaların ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Zabıta Dairesi Başkanı Mustafa Duman ile birlikte kutlama pastası kesti.   

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.