Başkan Ergün Akhisar'da - Haberler - Cengiz ERGÜN
27.09.2019 14:34

Açılış ve bir takım temaslarda bulunmak üzere Akhisar'a giden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilk ziyaretini Kapaklı mahallesine yaptı.Mahalle girişinde mahalle muhtarları ve ilçe teşkilatı tarafından çiçeklerle karşılanan Başkan Ergün, daha sonra Kapaklı Mahalle Muhtarı Murat Gökçe tarafından yapılan aşure hayrına katıldı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Cuma gününü Akhisar ilçesine ayırdı. İlk olarak Kapaklı Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Ergün'e,  Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yaçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, Manisa Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ali Öztozlu   Burak Aslay ve Ertuğrul Yıldırım, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Erman Aydınyer ve Gökhan Çevik, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Daire Başkanları, Başkan Danışmanları,SPİLAŞ Genel Müdürü Engin Anlı, MANULAŞ Genel Müdürü Özgür Temiz, Ülkü Ocakları İl Başkanı Nazmi Akçay, MHP Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Namal, MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Baki Ulu eşlik etti.

İlgiyle karşılandı

Başkan Ergün mahalle girişinde Akhisar Muhtarlar Derneği Başkanı İhsan Gümüş, Kapaklı Muhtarı Murat Gökçe, bölge muhtarları, MHP ilçe teşkilatı ve vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. Kendisini ilgiyle karşılayan kalabalıkla tek tek tokalaşan Başkan Ergün, daha sonra mahalle camiinde cuma namazını eda etti.

Vatandaşlarla sohbet etti

Başkan Ergün, Cuma namazının ardından mahalle muhtarlığı tarafından düzenlenen aşure hayrına katıldı. Yapılan hayrın Allah katında kabul olmasını dileyen Başkan  Ergün daha sonra ise, mahalle meydanında kadınlarla sohbet etti. Kadınlara çanta hediye eden Başkan Ergün'e mahalleliler yapılan hizmetler için teşekkür etti.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.