Cumhuriyet 96'ncı Yılında Coşkuyla Kutlandı - Haberler - Cengiz ERGÜN
29.10.2019 15:38

Türkiye Cumhuriyeti'nin 96'ncı kuruluş yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Manisa'da da coşkuyla kutlandı. Valilik makamında tebriklerin kabulüyle başlayan kutlama programı, daha sonra Manisa Valiliği önünde devam etti. Cumhuriyet temalı şiirlerin okunduğu, halk oyunları gösterilerinin yapıldığı kutlama programı tören geçişi ile sona erdi. Manisalılar da Cumhuriyet'in 96'ncı kuruluş yıl dönümü kutlamalarına yoğun ilgi gösterdi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve yüce Türk Milleti’nin evlatları tarafından bağımsızlığı ilan edilen Türkiye Cumhuriyeti’nin 96'ncı kuruluş yıl dönümü Manisa’da coşkuyla kutlandı. Manisa Valiliği makamında tebriklerin kabulü ile başlayan kutlama programına Manisa Valisi Ahmet Deniz ve eşi Olcay Deniz, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve eşi Şeyda Ergün, Manisa 1. Komando Eğitim Tugay Komutanı Albay Sebahattin Kalkan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları ve MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Manisa Milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, ilçe kaymakamları, SPİLAŞ Genel Müdürü Engin Anlı, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve askeri erkan katıldı. Tebriklerin kabulünün akabinde Manisa Valiliği önünde tören düzelendi.

Tören Geçişi Büyük İlgi Topladı

Kutlama programı Manisa Valisi Ahmet Deniz ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün halkı selamlamasıyla başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Manisa Valisi Ahmet Deniz yaptı. Vali Deniz, tüm Türk milletinin Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı. Programda daha sonra öğrenciler tarafından Cumhuriyet temalı şiirler okundu. Halk oyunları topluluklarının gösterileri ile devam eden kutlama programında son olarak tören geçişi gerçekleştirildi. Askeri bando eşliğinde yapılan tören geçişi Manisalıların yoğun ilgisini çekti. Manisa Valisi Ahmet Deniz ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kutlama programının ardından törenin hazırlanmasında emeği geçenleri tek tek tebrik etti.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.