Başkan Ergün, Demirci Belediye Başkanı Selçuk İle Bir Araya Geldi - Haberler - Cengiz ERGÜN
03.03.2022 16:09

Temel atma ve bir takım temaslarda bulunmak üzere Demirci'de bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk'u ziyaret etti. İlçede gerçekleştirdiği çalışma ve yatırımlar hakkında Başkan Ergün ve beraberindeki heyete sunum yapan Selçuk, Demirci için işbirliğinde var güçleriyle çalıştıklarını vurguladı.

 

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cengiz Ergün'ün, Demirci ziyaret programı kapsamında Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk'u da ziyaret etti. Başkan Ergün'e, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Başkan Danışmanları, Daire Başkanları, MHP MYK Üyesi Mehmet Ödevli, MHP İl Başkanı Murat Öner, AK İl Başkan Vekili Cüneyt Kamal, MHP İlçe Başkanı Ümit Kanyılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar, Belediye Meclis Üyeleri, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Onursal başkanı Ertuğrul Aytaç, oda ve dernek başkanları eşlik etti. Ziyaret sırasında Başkan Ergün, günün anısına Milli Mücadele Döneminde Manisa kitabı ve fincan takımı hediye ederken, Başkan Ergün’e de, Meşhur Yağcı Bedir Halısı ve ilçenin yöresel ürünlerinden hediye edildi.

Hediye takdimlerinin ardından Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, hizmet ve projeleriyle ilgili katılımcılara bir sunum gerçekleştirdi. Başkan Selçuk'un sunumunu dikkatle dinleyen Başkan Ergün, Demirci için elbirliğiyle çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.