Başkan Ergün’den Kılavuzlar’da Çay Molası - Haberler - Cengiz ERGÜN
04.03.2022 09:21

Gün boyu Demirci’de dolu dolu bir program geçiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçe programını Kılavuzlar Mahallesi’nde sonlandırdı. Mahalle sakinleriyle çay sohbeti yapan Başkan Ergün, kendisini ilgiyle karşılayan çocuklara da top ve kırtasiye seti hediye etti.

Temel atma ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Demirci’de bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, program dönüşü Kılavuzlar Mahalle sakinleri tarafında yol üzerinde karşılandı. Vatandaşların ilgisiyle karşılaşan Başkan Ergün, kendisini coşkuyla karşılayan kalabalıkla tek tek selamlaştı. Ardından mahalle kahvesinde çay molası veren Başkan Ergün, Mahalle Muhtarı Mesut Özçelik’in de talep ve görüşlerini dinledi. Şehrin 17 ilçesinde özveriyle çalışmaya devam edeceklerini belirten Başkan Ergün de, vatandaşların sevgisinin kendilerine güç verdiğini dile getirdi.

Günün Son Fotoğrafı Çocuklarla

Mahalle ziyaretinde çocukları da unutmayan Başkan Ergün, çocuklara top ve kırtasiye seti hediye etti. Gün boyu temel atma ve çeşitli temaslarda bulunan Başkan Ergün, Demirci programını çocuklarla çektirdiği hatıra fotoğrafıyla sonlandırdı.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.