Pazaryerlerinde Aşure Bereketi - Haberler - Cengiz ERGÜN
02.09.2022 17:17

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Muharrem ayı dolayısıyla geleneksel hale gelen aşure hayrı, Alaybey ve Laleli Pazar yerlerinde devam etti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, binlerce kişiye aşure ikramında bulundu.

 

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Muharrem ayının son günlerinde binlerce kişiye aşure ikram etti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, geleneksel hale gelen aşure hayırları kapsamında ilk olarak Alaybey Pazar Yerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Aşure dağıtımında Başkan Ergün’e, MHP MYK Üyesi Mehmet Ödevli, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Murat Öner, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, KAÇEP Başkanı Neşe Meteler Töz, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu ile Daire Başkanları eşlik etti. Aşure dağıtımı öncesinde okunan duaların ardından Başkan Ergün ve beraberindekiler, bereketin sembolü aşureyi vatandaşlara ikram etti.

 

Laleli Pazar Yerinde Aşure Hayrı Noktalandı

 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve beraberindeki heyet, Alaybey Pazar Yerinde gerçekleşen aşure dağıtımının ardından Laleli’de vatandaşlarla buluştu. Laleli Pazar Yerinde yapılan aşure hayrına Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Cemal Kutlar, Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Karaağaç da katılım sağladı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve heyeti burada binlerce kişiye aşure dağıttı. Aşure hayırlarının Allah katında kabul olmasını temenni eden Başkan Ergün, “Rabbim seneye de yine bu hayırlarda bir araya gelmeyi nasip eylesin” dedi.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.